2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Adam doları mı düşürsün, devlet büyüklerini mi ağırlasın, koskoca ekonomiyi mi yönetsin, bir de bizim listelerle mi meşgul ediyorlar adamı. Oldu olacak, soruları da bakan beye hazırlatsınlar.
-
https ://www.takvim.com.tr/ekonomi/2018/09/05/gelir-uzman-yardimciligiguy-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak
Sabah gazetesinde de olursa tamamdir bu iş
-
@futureguy aynen katiliyorum hocam,boyle bir sey neden oldu ki,bu ekonomik kargasada bizimle ne denli ilgilenebilir,bakanimizin bu surecte dinlendigini bile dusunmuyorum
-
Bu iibf kadar caliskan fakulte bulunmaz,onca derse calisiriz ustune ingilizce calisiriz,ilan gelsin diye baski yapar calisiriz,sinav aciklansin mulakat tarihi one alinsin diye calisiriz,surec hizlansin diye calisiriz....
-
Ben olsam 3 ay daha açıklamam. Bir ay makul bir süre bu kadar olay yaratmanın bir anlamı yok
-
Bakan beyin kardesinin gazetesinde de haber olduysak bu is fazla uzamaz ins
-
devlet kurumlarında kurumsallık 0 olduğu için her şeyi böyle en üstteki adamalardan bekliyoruz işte. ekonomiyle mi ilgilensin yok onla mı ilgilensin, herkes kendi görevini yapsın her şeyi 1 kişi yapmasın. alttakilerin hiçbir işlevi yok 0. tuvalete çıkma saatlerini bile bakan belirlicek nerdeyse lol.
-
@turinturambar sizn amaç ne trollük mü
-
Bu süreçte, mantıksız söylemleriyle ilgi çekmeye çalışanlara prim vermemenizi tavsiye ediyorum dostlar. Böyle böyle bitireceğiz bunları
-
@genclerbirlikli arkadaş sabır sınıyor dünden beri.
-
@genclerbirlikli o ne yaptığını kendisi biliyor mu ?
-
Açıklansa da önümüze baksak artık.Herkes sınavı soruyor en azından cevaplar yayınlansaydı.Ne kadar amatör,şeffaf olmayan bir süreç bu.İptallik sorular olduğuna da eminim sonuçlar da sağlıksız olacak
-
tekrarında bayraklayın iyi uçuşlar dileyelim arkadaşa
-
Bakın kurum mülakat tarihlerinide geç acıklarsa yine mağduriyet yaratmayacak mı?Yani açıklandığında kazanan arkadaşlar 3 ay daha mülakat tarihi bekleyecekse burasıda ayrı bir sorun.Açıklanmıyorsa inşallah kazananlar mülakatlarida hemen olur
-
@turinturambar az ötede oynamanızı tavsiye ediyorum
-
@turinturambar bir bitmediniz 1 ay makul bir süre imiş sizin zamanınız değersiz belki ama burada ki çoğu insanın öyle değil askerlik düşünen var part time işte çalışmayı düşünen var yani var oğlu var şu hayatta zamandan değerli daha bir şey yok her şeyi satın alabilirsin ama boşa giden zamanını asla
-
@falanfilan sabah gazetesine göre sınav sonuçları çoktan açıklanmış...
-
@turinturambar o yüzden sen değilsin
-
@zenginmemur en son alım ki guyda sınav mayısta yapılıp ,eylül sonu ekim başı mülakat olmuştu Mülakatlar bittikten 10 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı. Yani bu sene nasıl olur bilemem önemli olan hayırlı sonuç almak. Umarım doğru hatırlıyorumdur. Zaman geçince unuttum tarihleri
-
10 ay bekledim ben 10 ay. Biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu. Ama 1 ayda siz bu hale geldiyseniz 10 ay bekleyenler ne yapsın? Şükredin halinize...