2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks bakınız 576.sayafaya
-
Bazen çok yüksek puanlı olmak da dezavantaja dönüşüyor . Zaten sen bu puanla daha üst kuruma gidersin diye elenenlerde olabiliyor
-
Allah rızası için biri iyi bişey söylesin artikkk
-
@frie-list, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
BİLGİ!!!
Arkadaşlar optikler bir hafta önce okundu sonuçlar hazır.. yayınlanması için üstatlardan onay bekleniyor.. bugün Gelir İdaresi eğitim binasında üst düzey bürokratların toplantısı vardı.. Akşam için hazırlıklı olun.. guy ve dguy un aynı andan açıklanması planlanıyordoğruluk payı var mı hâlâ?
-
Bu sınavın acıklanacagı yok .Aksamki etkinlik ne oldu iptal mi acaba
-
@balans-etkisi dguyda 600 tamamlanır ama her türlü mülakat sonucuna hazır olmak lazım
-
@james-buchanan
Benim bildiğim kadarı ile bugun guyların eğitiminde doğru düzgün ara verilmeden devam edilmiş. bugün 15.30 civarı bitirmişler dersleri. Ama bunun için mi bilemem -
Şu grupta yazanda silmiş anlaşılan paylaşımı.
-
Anket var di ya bir ara en son kaç kişi de kalmıştı
-
Arkadaşlar bugün oecd binasinda bir hareketlilik vardı evet ama bunu sonuçlarin aciklamasina bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum. Çünkü üstadların orda olma sebebi Vergi konseyi ile alakali bi toplanti diye biliyorum
-
@argol Açıklanacağı falan yok zaten boş yere heyecan oldu.
-
@secret dersler zaten o saatte bitiyor. Genelde öğleden önce 2 saat öğleden sonra 2 saat ders işleniyor
-
@shanks hangi paylasim
-
Twitter etkinliği için güzel bir hastag lazım
-
@biriibfli Bugün yada yarın açıklanacak diye facebookta bir grup admini paylaştı
-
@shanks hm evet kaldirmis hocam. Aciklanmayacak mi acaba ondan mi kaldrdi
-
@biriibfli Ortaya attı bir şey sonra dedi olmazsa beni topa tutarlar.Düzgün bir kaynağı yok eminim
-
@argol bilgi için teşekkür ederim. Hayırlısı olsun
-
Biraz önce Müdür Bey ile görüştük. Sonuçların bugün açıklanmasını beklemeyin diye yazıyorum . Bakanlıktan onaylanınca açıklanacakmış ,bakanlıktaki yoğunluktan dolayı gecikme olmuş henüz geri dönüş olmamış.
Demiş şimdide bir dediği bir dediğini tutmuyor. -
@shanks kim demiş