2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
En azndan bildirimimiz gitsin arkadaslar...
-
@shanks Eger ise yarayacaksa yapalim boyle bir sey .
-
5-10 ne varsa ateşliyelim birisi organize etsin arkadaşlar.
-
@umut-1-m Aynen valla yapalim
-
-
@mami1616 ilan için baya topladık hocam, seçim dalgası ile duyurabildik. Burada bizim onları etiketlememiz bile yetiyor. Zaten bir de açıklanacak mülakat için sonuç beklenecek, bu keyfiyete bütçemiz yeter mi bilemem
-
@falanfilan Tamam hocam yapipacak bir seyler olursa diye iste. Ne bilim aciklanmadikca yiprandik hep birlikte insan bir yerden de olsa bir sey ariyor.
-
@falanfilan yeter yeter kardaş aramızda çalışanlarda var ateşleriz biliyler yeterki organize olalım
-
@victory-carleone evet öyle gerçekten ama ben işin gvs soruşturması var diye mülakat sonucu açıklama ve ise başlatma sürecini duyduğum için çok mantıklı gelmiyor veya baya yorulmuşum. İlan için emek verdik süreci hızlı tutacaklarini duyunca sevindik böyle olunca çok beklentim yok ama ben de katkı sağlarım geçenki gibi
-
@can-mavi bunun daha mülakat tarihi açıklaması var. mülakat sonucu, gvs'si var böyle giderse yandık.
-
Ankara Kuşu bilirmi acaba ne zaman açıklanacagını
-
#DguyGuyAcıklansın
Arkadaş yeni sn. hazine ve maliye bakan yardımcısının hesabının doğru hesabı "d" harfi iletmiş yani: @NureddinNebati
Düzeltelim lütfen
Toplu haliSN. @BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@OsmanDincbas1
@gibsosyalmedya
@MaliyeBakanligi -
@albertcamus merkez kadro olsa ne olcak ya polis ve diyanetten çok farklı bi maliyete bi neden olcak bi alım var ortada sanki. Tasarruflar ibf üzerinden yürütülüyor tek açıklaması bu.
-
Hiç istatistikten bekleyen yok mu dostlar sonuç
-
yahu arkadaşlar Allah aşkına öğretmenlikle polislikle, merkez uzmanlıkları karşılaştırmayın. Bir ülkenin binlerce polise öğretmene din görevlisine ihtiyacı olabilir ama binlerce kariyer meslek memuruna ihtiyacı olabilir mi?
-
Polis zaten sadece kendi adamlarını alıyorlar işlerine yarıyor öğretmen desen yine kendi adamlarını alıyorlar böylece genç beyinleri yıkıyorlar.Din görevlisi birilerine şirin gözükmek için ama biz kendi adamlarını alsalar bile ne işlerine yararız ki.
-
@adnan-ötüken yılda 10bin din görevlisi alınan ülkede 2bin kariyer meslek memuruna da ihtiyaç olabilir.. olmuyorsa kpss a yapılmamalı
-
@dohika ben varım
-
@adnan-ötüken
Zaten kariyer mesleğe yeteri önem verilmediği için bu krizleri yaşıyoruz.
Yapısal reform diyor herkes üstüne basa basa, polisler öğretmenler mi yapacak bu çalışmaları? -
@ist2015 iyi bari yalnız değilsek sıkıntı yok xD