2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@keynesinruhu yapısal reformlar, yapısal reformlar neymiş bu yapısal reformlar
-
@dohika ben varım
-
@adnan-ötüken » Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz, az zamanda söner.MUSATAFA KEMAL ATATÜRK
-
@adnan-ötüken bimde kasiyerliğe ihtiyaç var diyosun yani
-
Bakalim bugün de nasıl aciklanmayacak gorecegiz umudumuzu kırdılar artik
-
@açıklanmadı artık ben pes ettim açıklmasalarda olur. alsınlar gözlerine soksunlar
-
Bürokrasi kitlendi eleştiri çok haklı bence görevden alınacaz korkusuyla hiç bir işlem yapamıyorlar.
-
@north-remembers 2001 2002 krizi sonrasi bankacilik alaninda yapilan duzenlemeler mesela,ya da Ataturk'un yaptiklari..
-
Memleketi din adamlarının kurtaracağını düşünen bir İİBF'li mi var aramızda yoksa ironimiydi?
-
@istatistikçik İnan doludur böyle düşünen . Allah ıslah etsin hepsini
-
@bybredd Amin
-
@duyguuu37 hocam biliyorum ben geyiğine yazdım yazıyı yoksa cidden ihtiyacımız var bu reformlara.
-
Çalışma bakanlığı 80bin kişi alacakmış bizim 300 kişilik ilan çok geldi
-
@zenginmemur Sen şimdi git Bim'de kasiyerliğe başvur almazlar bile.Adamlara eleman çok.Durum bu kadar vahim
-
Bugün de bitti ve açıklanmadı.
-
@north-remembers kusura bakmayin hocam,niyetler yazarak pek anlasilmiyor,yanlis anladim galiba: )neyse hatirlamis olduk
-
@james-buchanan hocam her gun ayni paylasim icin saat mi kuruyorsunuz:)durun bakalim yeni basladi gun
-
@nopainnogain calisma,adalet,ic isleri bakanligi ha birde diyanet aliyor hemde cok iyi rakamlarla ama bizler butcede yukuz..
-
Bugüne dair hissiyatım temennim açıklanması ..olmalı olsun lütfen boşluktayım
-
@james-buchanan bu gidişle biz daha çok gün bitirecez gözlerim bozuldu sürekli pc ye bakmaktan