2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bence dguyu guy ve ysk ile karsilastirmayin sonucta o sinavlara dguydan 3 kat daha dikkatli girdiniz.
-
@eliff hocam sizin nasil 81 üstü mu
-
Iptal olan soru yoksa ben elendim o zaman
-
@gmsmustafa hocam dogru dikkatli girdik o zman guyda nasil hicbir il 80 i görmez
-
@zenginmemur 82 benim ama olsa da sınırdan oluyo
-
@eliff hocam zaten tahmin ettigim gibi bu kadar kisi aciklanmasini istiyorsa yüksek kapatcak tahminim dogru cikacak bu nedenle sordum
-
Demekki aciklanmasini isteyen 80 ustu yapanlarmıs
-
@zenginmemur ben 79 80 dye düşünmüştüm ama kulağıma 82 çok geliyo şimdi burdan da yazililinca ben de yazıyım dedm
-
@eliff pardon 81 dycektim
-
Bu sınav 81 gorurse guydan bir yada 2 il kesin 80 üstü bnde burdan yazıyorum
-
acaba listede istanbul 81 dguy 79 yazıyodu yanlışmı yazdı çünkü yanyanaydı
-
Yav ben hiç kimsenin dediğine inanmıyorum .
-
@eliff guy puanları hakkında bişiyler dediler mi?
-
Elendik o zmn hayırlısı
-
bir arkadaşa yakın tarihte açıklanmasını beklemeyin denmişti başta atarlandım ama sanırım haklı çıktı
-
@t-robert-malthus bir tek bunu duydum
-
@lilith o bendim kardeş linç ettiler beni
-
Arkadaşlar geçen hafta bana bir arkadaşım duyumunu söyledi sözde birinci ağızdan %99 geçtiğimiz pazartesi açıklanacaktı hatta 83 ile kapattı demiş arkadaşıma duyumcu ama ben buraya yazmadım en yakın arkadaşlarıma laf arasında söyledim nitekim de ne pazartesi açıklandı ne başka şey oldu o Pazartesi’ye kadar gün geçiremedim 82-83 civarı beklediğim için stres yaptığımla kaldım. Neyse diyeceğim o ki duyum doğru ya da yanlış açıklanana kadar elendiğinizi düşünmeyin çekilmez oluyor yoksa
-
Umarım @paretowilfredo bi güzel haberle şu kirliliği sonlandirir valla bugün yine gün bitti beynim yandı iletileri okumakla
-
Açıklayın artık be iyice b*ku çıktı bu kadar da olmaz 1 aydır aynı sayfayı yenileyip yenileyip duruyoruz!