2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar eğitim hizmetlerinde çalışanlar derslere giriyor ser verip sır vermiyolar ve çok katılar. O arkadaşlar nasıl almış 81 bilgisini sallıyolar. Bugünkü resim olayına döndü. Hemen celallenmeyin kesinlikle bilgi vermezler.
-
Arkadaslar bakan bey Twitter de paylasim yapmis altina saygi cercevesinde magduriyetimizi yeniden dile getirelim
-
@eliff Abla sen geçenlerde de alım iptal olacak demiştin. Kusura bakma sen ya duyumcuyu değiştir ya da her duyduğunu yazma :))
-
12bin ileti girilmiş başlığa bunun 7 bini soru tartışmasıyken 80 üstü kapatacak öylemi:)
-
Heralde açıklanacak gibi durmuyor:(
-
@yavuzçağrı evet iki bilgiyi de aynı anda öğrendim ve yazdim nisanımdan öğrendim o da oradakilerden duymuş ama bundan snra bisey duysam da söylemem zaten
-
@istatistikçik adam istatistikçi beyler dağılın :))
-
@istatistikçik bugün aradınmı hocam
-
ya bence kimsenin dediğini önemsemeyin olumsuz duyumcular bence yorum yapmasın hepimizin morali yeterince bozuk boşverin gibi darlayın bizi deill
-
@umut-1-m Ekran görüntüsü muhabbetine aradım yalanlamışlardı.
-
bu işin suyu çıktı.... hazır çalışır puanlama sistemini de yerle bir ettiler... 1 haftaya sonuç veren yapı 1 ayda sonuç veremiyorsa... bunun ötesi de var allah sabır versin herkese...... bir jaç hafta buralara uğramasak daha mantıklı gibi...
-
@istatistikçik Soru tartışmak ile kaçla kapatacağı ne alaka anlamadım
-
@shanks İhtilaflı ve düşürücü soru sayısının fazlalığını gösteriyor.Bir nevi negatif korelasyon.
-
İptal edilen soru olmadan 81 ile kapatırsa bütün forum benim bir çayımı içebilir
-
Memurlar.netennasil haber yaptirabiliriz
-
Lan açıklasana GİB
-
Bu hafta açıklanmasına dair umutlar tükendi sanırım herkes sessizleşti...
-
@teslame hafta bitti dostum. Pazartesi artık nasipse.
-
Ben gelecek haftadan bile umudu kestim simdiden
-
bu açıklansa; mülakat tarihi açıklama süresi, mülakat, mülakat sonucu açıklama süresi derken iş nereye varır bilmiyorum. bu kadar hantal hareket etmek akıl mantık işi değil.