2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sınav iptal edip senin dava ile filan neden uğraşsin , mu kat sonucunda 20 kişi alır olur biter , o yüzden sınav iptal oldu vs laflarina bi geçin artık
-
@ist2015 pardon 1600 değil 800
-
@moonlight pardon 1600 değil 800
-
@can-mavi 3 ay öncesinden bahsediyorsun o binayi bilgi işlem merkezi yapacaklarmış.bilgi işlemin Gümüşdere denilen merkezi ne olacak bilmiyorum.
-
@can-mavi devlet bu kadar kanuni iş yapıyorsa niye açılan davaların ezici bir çoğunluğunu kaybediyor.
-
@rassal sisteme yüklenen bisi var mi hala:) ne uzun işmiş hala yüklenemedi
-
@rassal, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Risk analiz merkezi yapılacak bina yok ortada,belkide projeden vazgeçildi.1000vmy+1000dguy risk analizi için alınacaktı,risk analizi yoksa alımda yok bu iş bu kadar basit yakında iptal haberi gelir.vmy erken davrandi sinav yapmadan iptal etti.gib zaten yıllardır dguy almayıp guy larla işi götürüyordu 300 dguy alıp gibi binasında çalıştıracaklarına ihtimal vermiyorum
Dünkü yorumu ise şu : Sisteme giriyorlar,akşama açıklanir
Hâlâ nasıl yorum sallıyorsunuz anlamadik
-
@ist2015 hocam sizin başlık burası, https://forum.tercihiniyap.net/topic/4014/2018-dguy-i̇statistik-mühendislik/7
burası 300 iibf için ayrılan kadronun başlığı olduğu için burada 3000 kişiden ilk 600 e girebilecek miyiz merak ediyoruz ama sizin grupta az kişi olduğu için burayı takip etmeniz daha mantıklı
-
He deyin geçin
-
Hala burda şu kadar kapatacak diyenlere inanıyormusnz, yazan kişi sallıyor net aslında hiçbirinin bildiği birşey yok şöyle bir düşünün son bir sene içinde neler neler yazdılar hangisi dedikleri gibi oldu da bu olsun.
-
@ist2015, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@moonlight neden hep yorumlarda 600 600 600 dür gidiyor, sizin haricinizde 500 istatistik 500 de mühendis var liste 1600 kişilik 600 değil.
Temel otoyolda ters yöne girer.. Bunu gören trafik polisi, sürücüleri uyarmak için radyodan anons yaptırır. Bu arada ters yolda ilerleyen Temel de radyo dinlemektedir..
Polis radyodan:
Lütfen dikkat, ters yönde ilerleyen bir araç var!
Temel bağırır, ne bir tanesi hepsi hepsi..Sizin iş biraz buna döndü Hocam yanlış başlıktasınız yanlış burası 300 kişinin alınacağı 600 kişinin mülakata kalacağı İİ̇BF başlığı
-
Eldeki verilerden çıkarım yapıyorum sadece 1-2 kişi bunun neden böyle olamayacağını açıklamaya çalışıyor,gerisi çöp.
-
@maesteo yahu maliye dediğin kurumun saati saatini tutmuyor ki.ben maliyede düz memurum toplantı yapiliyor,toplantıya giren kişi sonucu duyurmaya gelmeden,telefon geliyor alınan kararlar iptal oldu diye.
-
Gib böyle konularda cok hassas bir kurumdur aslinda. Ben isi sadece ortada bir baskan olmadigi icin yoneticilerin kararsiz kalip bakanliga goturdugu kanaatindeyim. Tek korkum Sgk gibi uzun bi sürec olmasi. Bakan herseye onay vericekse ohoo cok isimiz var. Burokrasi aksamayacakti yeni sistemde ama burokratlar zamanla uyum saglayacak zaar
-
Ben bakan beyi dün İran da ki zirvede reis ruhani ye laf sokarken gördüm. "Daha çok beklersiniz pis fakirler" der gibi bakıyordu. Gerçi o bakış ruhani ye de olabilir bilemedim şimdi. Not: duyum değildir.
-
Arkadaşlar haftaya bir tag alınması lazım bunu birinin organize etmesi gerek. Herkes elini taşın altına koysun. Uzaktan bakarak bu iş olmaz. Belki etkili olmayabilir hiç değilse sesimizi duyurmuş oluruz.
-
@umut-1-m aylarca ilan gelsin diye etkinlikler duzenledik simdi sadece yazili sinavi sonucu aciklansin diye etkinlik planliyoruz
-
gib başkanı halen adnan ertürk gözüküyor.atama yapılmadı mi ki.
muhtemelen bununla alakalibdiyecemde 3 ay olmus -
GİB e baskı yapmalıyız
Bunu nasıl yapabiliriz? Mail falan atılıyor mu -
@rassal baba akü yok!!!