2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@mrnobody Pis fakirler deyiminin ruhani için olacağını sanmam. Pisliklerini bilemem ama fakir değiller burası kesin
-
siteme yükleniyor diyen arkadaş sistem mi çoktü ne oldu hala yükleme tamamlanmadımı
-
@t-robert-malthus senin duyum ne oldu ondan haber ver önce
-
@mrnobody Laf sokma derken? Baştan sona canlı izledim lafı soktuğunu gormedim.
Bir de irana pis fakir diyecek kadar irani tanımıyorsaniz yorum yapmayacaksınız hocam.(Eğer mezhepçi göz ile yaklaşıp kötüleme peşindeyseniz o zaman durum daha vahim,) -
@rassal benim ki patladı benim değil di hem sürekli patlayan duyumcu arkadaşın dı sen olukca emindin seninki duyumdan öteydi
-
@t-robert-malthus ben sayfanın fotoğrafını gördüm ama fake mis.fake olabileceğini de ilk ben yazdım.
-
@rassal hadi bakım öyle olsun daha çok atlicaz öle fotolara
-
Bu trolculer yakinda liste bile yaparlar
-
@jakuppp ondan haberiniz yok mu yapmışlar ki
-
@proust dostum sen neettin yaw. Konuyu aldın nerelere taşıdın. Ne mezhepçi görüşü ne İran'ı. iyi niyetli olduğunu düşünerek cok uzatmadan açıklama yapmak istiyorum. Medyada yer alan haberlere göre c.baskanimiz in İranlı şair Şirazi nin şiirini okumaktaki maksadı ruhani ye laf çarpmak ti. Bu kısım tamam mı. Gelelim pis fakir kısmına. Pis fakir bir espriydi ve İran'la zerre alakası yok. Tamamen bize yönelik. O cümleden İran'a "pis fakir daha çok beklersin" dediğimi çıkarmışsaniz helal olsun sizin hayal gücünüz baya geniş demekki. Ayrıca İran a olan sevginize saygı duyuyorum fakat yeri ve zamanı değil. Saygılar...
-
Acaba biz burada açıklandı mı açıklanacak mı diye düşünüp dururken başkaları mülakata hazırlık çalışması yapıyor mudur?
-
Bu baslikta her gün farkli bir gerginlik oluyor (ki ben de yaşadım) birbirimize "geçirmenin" tek sebebi gib. İnsanları üzmenin alemi yok.
Şahsen başlığın kapatılması ve sadece adminler bir duyum alırsa paylaşması bana göre en makulu. Bu saatten sonra yok 80 le kapatır yok sta sorusunda dava henüz kapanmamis mevzuları yaşanmaz, uzun zamandir spekulasyon üzerine yürüyen bir başlık.
-
@teslame işte tamda benim aklımdan geçenler
-
@ceks74 dostum bizi kastediyorsan eğer bı yanlış anlaşılma olmuş. Kimse kimseye geçirmedi yani. Yinede kusura bakmayın meşgul etmişsek sayfayı. Gerginliğe lüzum yok. Hepimiz aynı geminin yolculariyiz.
-
@mrnobody yok hocam sizinki de gerginlik ama ben şahsen daha sert anlamda bir şey yaşamıştım o kelime benim duruma ait diyebilirim ,gerginlikler kalp kırmasın diye dedim. Insallah hepimiz için hayırlısı olur,süreç sonunda tek temennim bu.
-
@teslame can sıkıcı supheler...
-
@ceks74 haklısınız hocam ne diyim gib bizi çok güzel tinlamiyor. Sonra birbirimizi yiyoruz. İnşallah tez zamanda biter bu işkence.
-
Yine adadan kurtulamayınca birbirine düşen az tanışık arkadaş grupları gibi olduk.
Arkadaşlar lütfen sırayı bozmayalım önce şişko ve gözlüklüleri sonra zencileri harcayacağız ardından esas oğlan ve kız sınavı kazanacak rica ediyorum. -
Aramayınca zaman da geçmiyor.
-
@istatistikçik kardesim aradiginizda telefonu acan memurda suan bosluktadir malum hafta sonu. O da aranmayinca zaman gecmiyor diyordur simdi