2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
81 üstu bekleyenler bu sayfaya girmeseniz vaziyet ortaya cikar.
-
80 üzeri kapatması imkansız.
-
Ya Alah aşkına her söylenene inanmayın. Sayıştayı kazanan adamlar 83 82 bekliyo, bu sınavın 2-3 tane soru iptal olmadan 81le kapatma ihtimali çok çok düşük.
-
@t-robert-malthus Mantıklı aslında:)
-
@ff aynen öyle kardeşim. Kesinlikle gösteriş için yapmıyorum belki insanlar biraz rahatlar diye söylüyorum. Sayıştayda sıralamam 60 küsür dguydan 83 civarı bekliyorum. Ne olacağını bilemem ama uçuk bi rakamla kapatacağını sanmıyorum
-
@hickskaldor hocam sayıstayda 225inci aday kac dogru yaptı
-
Bu sınavın 80 ve üstü kapaması imkansız söylenilenlere inanmayın.Kaç senedir aynı hikaye .
-
Şu imkansiz soylemlerini anlayamiyorum. Ne demek 81 imkansiz? Gonul ister ki 75 olsun ama 76 ile 83 arası her puan olabilir niye olmasın? Epey bir suredir ifade ediyorum tahminim 81. Bununla ilgili bir suru parametre yazdim yani imkansiz degil. Niye bu kadar uzun ifade ettigime de gelecek olursak, bu platformda cok sınav kovaladım. Imkanı yok o puanin ustune cikmaz soylemlerine inanip cok hayal kirikligina ugradim. O yuzden olmayacakmış gibi bekleyip uzulmemek en iyisi.
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@ff aynen öyle kardeşim. Kesinlikle gösteriş için yapmıyorum belki insanlar biraz rahatlar diye söylüyorum. Sayıştayda sıralamam 60 küsür dguydan 83 civarı bekliyorum. Ne olacağını bilemem ama uçuk bi rakamla kapatacağını sanmıyorum
Aynı durumdayız hocam
-
bikaç duyumcu gelsede linc etsek başka türlü buraların ne keyfi çıkıyo ne de zman geçio
-
@zenginmemur hocam tam bilmiyorum ama bu sene bi tık yükseldi 67-68 civarı olabilir. Tabi alan ağırlıklı veya gygk ağırlıklı olmasına göre de değişir
-
@t-robert-malthus Hahaha...dedgn gibi en azindan 2 3 saat cabucacık geçiyor
-
Bugün açıklanmayacak gibi sanki kesin
-
bari guy açıklansa onu neden sürüncemede bırakıyorlar
-
biri bugün için 16:00 demişti o da patladı biz iki - üç hafta beklemeyelim bu sonuçları zaten böyle giderse listelere girenlerde bellidir listelerden çıkanlarda boş yere kalp kırıp zaman öldürüyoz burda
-
Ancak 5 - 6 tane soru iptal edilmişse 80 üzeri kapatır.
-
@lindahl ki bana göre 2 soru iptal olabilir 15 yaş vr pozitif dışsallık
-
@lindahl yok hocam bir 10 soru iptal edilmeli ki ancak 80 i gorur.zaten iptal edilmesse de taban puan 70 le 400 kisi falan ancak kalir mulakata
-
@ysahin2, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
81 ile kapattığına dair eğitimdeki arkadaşlardan bilgim var. Açıklanacağı tarihe ilişkin bilgi yok tabikide...
-
@zenginmemur 81 altı bekleyenler umutsuzluğa kapılmasın şimdiden sadece bir duyum ne kadar doğru bilemeyiz yazdığıma pişman oldum insanların morali bozuluyo çünkü bence 80 i gecmiycek