2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@fernando-reges bunu bilsem bunu yazardım hocam:( ne bileyim nasıl oluyor ne oluyor içerde... ve neden muhattap alınmıyor kimse? yoksa bu işlerde imza işi devirle olduğunu ve daha önemlisi bu işte bakan onayı ya da imzasına gerek dahi olmadığını net söyleyebilirim... (ha sözlü ya da bilgi olarak listeyi görmek isteyebilir) ama aksini düşünmek bile işleyişte saçmalığa işaret eder, öyle 300 memur alınmasının YAZILI kısmı bile bakan imzasına kalacaksa inanın türkiye de yaprak kımıldamaz....
-
Açıkla artık GİB !
-
Acaba Berat Albayrak DGUY un GUY un açılımını biliyor mudur?
-
planlamalarında dguy ve guy olmadığı için bu işin altında nasıl en az zararla cikariz uygun bir pozisyon yaratırız diye bir çözüm buldukları zaman onaylanacak bakan istediği zaman değil,etkinlik olayi çözüm.olmayabilir bu yuzdenirana gitmiş falan yoğun muş bunlarla ilgiisi yok bence....umarım.en az.magduriyet yaratacak şekilde cozulur
-
Sanırsam bundan önce listelerde İsmail Bey vardı onun imzası oluyordu. Eğer sosyal medya kullanıyorsa ona yönelik bir şeyler yapabiliriz
-
@bydaler Neyin planlaması hocam ? Bumko İstatistiklerinde mevcut kadro doluluk oranları %50 - %60 civarlarında kurumlar keyfi veya bize lütuf olsun diye alım yapmıyor hatta ihtiyacından daha az sayıda alım yapıyor.
-
@bydaler Bu planlamalar sadece Naci Bey'i seçim vaadi olarak ihdas ettiği kadro değildi. Bu alım kanuna istinaden yapıldı diye biliyorum ben. Öyle kafalarına göre değişiklik yapacakları bir şey değil. Kaldı ki öncesinde de birbirlerinden habersiz böyle bir kadro alımına çıktıklarını hiç sanmıyorum, bakanlar kurulunda meclis koridorlarında, parti toplantılarında oluru alınmıştır. Meseleye kişiler bazında bakmıyorum açıkçası. Bu nedenle eski bakan gitti yeni bakan iptal etti diyemiyorum, neticede iki bakanda aynı kabinede ve tek bir yolun davasını güdüyor.
-
Bugün bitti artık haftaya açıklanırmı dostlar
-
Beni son zamanlarda mutlu edecek tek haber bu sonuctu. Onu da israrla açıklamıyorlar.
-
@bydaler planlarında nasıl yoktu? Şubatta 200) kadro verildi Maliye Bakanlığına
Ayrıca guydaki illerin çoğu en son 2015te alım yaptı neredeyse 4 sene olacak ihtiyaç da var -
Bazen devlet mantelitesini anlamakta güçlük çekiyorum..Lisan mezunları işsizken ortaöğretimden personel almak..Veya hükümlüden personel almak neyin nesidir..İlla suçmu işleyelim atanmak için.
-
@umut-1-m sadece biten gün mü? hafta biti , ay bitti yıl bitti ben bittim sen bittin biz bittik umutlarımız bitti hayellerimiz bitti
-
@i̇lanbekleyenbiri dosttum ben kendimce bir çıkarım yaptım....risk analizi birimi yok artık değil mi ?secim olmasaydı bu ilanların geleceği de mechuldu..kamu da tasarruf yapacağız ilk önce kendimizden başlayacağız diyen de bakan...bense kendimce çıkarım yaptım isteyen katılır.isteyen katilmaz...keşke sizin dediğiniz gibi olsada ben 100 kere yanılmaya raziyim
-
@bydaler ben bugun aradim o birim iptal olmadi dediler siz nerden çıkarıyorsunuz iptal oldugunu
-
Gerçek anlamda hiç bir şey yapmayarak yıprandım açıklansın artık olumlu olumsuz yolumuza bakalım hayallerimiz bekleyenimiz bir hayatımız var ya
-
81 ile kapattığına dair eğitimdeki arkadaşlardan bilgim var. Açıklanacağı tarihe ilişkin bilgi yok tabikide...
-
@ysahin2 dguy mu 81 ??
-
Bence böyle bi taktik lazım bize
https://youtu.be/zfUuplrwTkA -
@ysahin2 onlar nasil ogrenmis acaba
-
@yorgunsavaşçı evet.