2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@t-robert-malthus farklı bisey söylemedim
-
#BekliyoruzBakalım burdan twit atabiliriz güzel başlık ?
-
Yalniz bu hafta cuma hutbeside sizmadi:)
-
@t-robert-malthus hocam dun de yaptik etkinlik hic donus aciklama olmadi dikkat cekemedik bile
-
ARAYALIM sürekli
-
Memurlar net SGK' da ataması yapılmayan adayları da haber yaptı. Whatsapp numaralarına haber yapmaları için biz de yazalım.
https://resmim.net/f/pLED3i.jpg ben elimden geldiği kadarıyla bişeyler yazdım -
@lion gittikçe kötüye gidiyoruz hutbeyi de tutturamadık:))
-
Bakan Bey Tahranda bizim iş yaş bu hafta sanki
-
yaw bir bakan ya cb dahil herhangi biri bir yere gitti diye devlet işleri aksar mı? yapmayın... eğer aksıyorsa orada devlet kişiliğinden söz etmek bile imkansız...
-
@i̇lanbekleyenbiri evet
https://chrome.google.com/webstore/detail/distill-web-monitor/inlikjemeeknofckkjolnjbpehgadgge
-
Yav Bakanın Tahran’a gitmesiyle ne alakası var? Bakan 34 gündür Türkiyedeydi de ne oldu. Açıklanmasına onay verecek Bakan yurtdışına gitmeden talimat verir. Kasten bekletiyor.
-
Sayın bakanın bizzat ben imzalayacağım benden başkası imzalayamaz diye tutturduğunu sanmıyorum, onay verilecek olduktan sonra danışmanı yardımcısı biri imzalar illa ki
-
Eger isimiz gercekten bakanimizi bekliyorsa,bence bu yogun ve zor gunlerde aciklanmasi cok zor:(
-
@fthdmrr, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Memurlar net SGK' da ataması yapılmayan adayları da haber yaptı. Whatsapp numaralarına haber yapmaları için biz de yazalım.
https://resmim.net/f/pLED3i.jpg ben elimden geldiği kadarıyla bişeyler yazdımhocam metni buraya yazarsan bizde yollayalım
-
@gannicus hocam bunlar bile duyum bari aradigimizda neden aksiyor bu surec nedenini soyleseler,ya da su su tarih deseler bu kadar mi zor,ama surekli bilgimiz yok deniliyor
-
@kortex Değerli Memurlar. net yetkilisi,
4 ağustos tarihinde yapılan Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve yine aynı kurumun (GİB) 18 Ağustos tarihinde yaptığı Gelir Uzman yardımcılığı sınavları hâlâ açıklanmadı.
Kurum bahsedilen sınav sonuçlarını önceki yıllarda aynı gün açıkladığı bilinmektedir. Belirsizliğin olması hiçbir yetkilinin de çıkıp açıklama yapmaması hergün forumlarda farklı haberler çıkması (risk analiz merkezinin açılmasının ertelendiği ve adayların bu yüzden bekletildiği, tasarruf için kadro sayısında eksilmeye gidileceği gibi) adaylarda negatif etki yaratmaktadır. Siz bu zamana kadar hep mağdurların sesi oldunuz
lütfen bizim de sesimiz olun. -
yav arkadaş sonuç açıklanmasının bakanla ne alakası var sanki bana Müşterek kararname ile vali atayacaklar altı üstü yapılan bir sınavın sonucu açıklanacak atama değil bir şey değil.
-
@refik-soydam Biz 15 gündür neyi bekliyoruz o zaman
-
Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde yapilan devlet gelir uzman yardımcılığı ve gelir uzman yardımcılığı yazılı sınav sonuçları hala açıklanmamistir. Bu anlamda önceden işleyen prosedür gibi sonuçların bir an önce açıklanması konusunda Maliye Bakanlığınin gelir idaresi ile iletişime geçmesini istiyoruz. En azından bizlere tarih verilmesi biz bekleyen insanların hakkıdır.En gec 4 gün içerisinde açıklanan sınavların bir ay gibi bir süreye yayılması biz öğrencileri mağdur etmekte ve bu anlamda bir açıklama yapılmamıştır. Bu konu da sizlerden yardımlarınızi bekliyoruz. Memurlar nete whatsapptan bu yazıyı gönderdim ben arkadaşlar.
-
@duyguuu37 Dün etkinliğin olduğu saatte Trend listesinde olan etiketler 1500 tweet ile başlıyordu 2 sınavın sonuçlarını bekleyen toplam kişi sayısı birer adet tweet atmış olsaydı biz Trend listesinde 1 sırada olurduk. Ama maalesef sesimizi duyurmak konusunda sosyal medyayı kullanma açısından çok başarılı bir topluluk değiliz