2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
başka bir kurum veya alım olsa anlardım ama gibten bunu beklemezdim...
-
@james-buchanan Ben hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum inşallah dguy da Guy da mülakat tarihleri ile beraber açıklanır yoksa atamalar 6 7 ayı bulur yada daha kısa sürede olur bakalım açıklansin herşeyi görecez.
-
Arkadaşlar bugün eğitim alan arkadaşımla buluştum kaçla kapatacağına dair hiçbir şey duymadığını söyledi.Sadece sonuçların hazır olduğunu ama imza aşamasında bekletildiğini söyledi.
-
@erengrgl, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar bugün eğitim alan arkadaşımla buluştum kaçla kapatacağına dair hiçbir şey duymadığını söyledi.Sadece sonuçların hazır olduğunu ama imza aşamasında bekletildiğini söyledi.
Bu nedir ya birisi der 81 le kapatti bu isin sonu yok herhalde
-
@zenginmemur 81 ile kapatabilir ihtimal dahilinde ama bunun bilgisini eğitimdeki arkadaşların alması imkansız.
-
@umut-1-m peki neden öğrendik diyorlar. bi yerde bi yanlışlık var. ya da yalan konuşuluyor.
-
İmzalayın açıklayın artık be
Herşey belli olmuş neyi bekliyorsunuz yeter ulan yeter -
@james-buchanan sınav daha da geç açıklanırsa neler neler uyduracaklar. Aslında böyle bir sınava girip girmediğimiz bile sorgulanır hale gelecek.
-
Merhabalar,
Gib sınav başvuru sayfasında öğrenim bilgilerimde güncelleme yapmak istiyorum, bu mümkün müdür acaba? -
Adamlar mesajı açıkça veriyor , alışılmışa gelmiş bir süreci değiştiriyoruz diyorlar tek açıklaması bu , ben sanmıyorum 3-4 hafta içinde anca açıklanır bana kalırsa ...
-
Bizi böyle oyaliyorlar yaaa diyecek söz yok el mahkum bekliyoruz işte...
-
bu sınava suriyeliler girseydi şimdiye açıklanmıştı
-
Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış!! Ekinler oldu harman bize kalan samanı oldu. Fok balıkları çok yanlız:/
-
Listenin hazır olduğuna inanmayan yoktur bence artık , ama listenin bürokrasiye takılması rezalet! Yahu altı üstü 600 kişilik listeye onay vermek 35 gün sürer mi? Bunun 300 ü elenecek zaten!! Onu da geçtim sınava 2800 kişi girdiyse 2200 kişi 35 günün ardından ismini listede göremeyecek .. Koca bir hiç! Allah yardımcımız olsun.. Yahu bir de bana sabır tavsiye edenler var. Sabrın da bir sınırı var. Niye neye sabredecekmişim? Mülakat nihai liste olsa hadi belli hepimizin aklına gelen şey ama yazılı sınav yahu yazılı sınav , bu onay makamı listeye bile bakamayacak belki yazılı sınavda isimler değil puanlar önemli. Eee?? Liste stabil kalacaksa eğer 36 gündür bu eziyet neden?? Listede puanları sıralayacak 600 e kadar.. Yahu bunun neresi onaylanacak? Neyine bakılacak da onaylanacak? Vallahi pes.
-
Risk analiz merkezi yapılacak bina yok ortada,belkide projeden vazgeçildi.1000vmy+1000dguy risk analizi için alınacaktı,risk analizi yoksa alımda yok bu iş bu kadar basit yakında iptal haberi gelir.vmy erken davrandi sinav yapmadan iptal etti.gib zaten yıllardır dguy almayıp guy larla işi götürüyordu 300 dguy alıp gibi binasında çalıştıracaklarına ihtimal vermiyorum
-
Burası fantezilerini anlatma
Kurgularını yaşama başlığına döndü
Bence acilen kapanmalı -
@rassal madem öyle bir şey var vdk erken davrandı gib de iptal edebilirdi sanki dguy sınavı vmy sınavından 2 ay önce falan oldu da gib olayı ayukamadi gibi diyosun ilanlar 1 gün arayla geldi gib de iptal edebilirdi sinavi
-
@rassal Öyle bir anlatıyorsun ki sanki her şeyden haberi olan üst düzey bürokratsin.Bizim gibi hiç bir şeyden haberi olmayan bir bireysin.O yüzden kafanda kurduğun şeyleri yazıya dökme bırak sende kalsın.
-
@moonlight neden hep yorumlarda 600 600 600 dür gidiyor, sizin haricinizde 500 istatistik 500 de mühendis var liste 1600 kişilik 600 değil.
-
@rassal, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Risk analiz merkezi yapılacak bina yok ortada,belkide projeden vazgeçildi.1000vmy+1000dguy risk analizi için alınacaktı,risk analizi yoksa alımda yok bu iş bu kadar basit yakında iptal haberi gelir.vmy erken davrandi sinav yapmadan iptal etti.gib zaten yıllardır dguy almayıp guy larla işi götürüyordu 300 dguy alıp gibi binasında çalıştıracaklarına ihtimal vermiyorum
Kardeşim sallama , risk analiz merkezinde yeni alınacak vmy ler calistirilamayacakti , ayrıca binası hazır yeni mahallede ulus maliye misafirhanesi nin arkasındaki yeşil catili büyük bina , sınavın iptal olduğu filan yok , ayrıca vmy de sınavı iptal etmedi haklar saklı kalmak üzere ertelendi , bu tarz kurumlar sınav iptal etmez , sınavı yapar mülakatta 300 kisi yerine 20 kişi alır mesela