2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@firito Fazla gülmeyin biyerinize bişe olmasın.
-
@istatistikçik ya arkadaş hakaret etmek kötü bir şey demedim ne bu saygısızlık
-
@bivena yahu bir şey demiyorum , DGUY ve GUY için duyumu varsa bu başlıkta neden yazmadı diyoeum , ben girdim baktım evet hafta ortasına kadar açıklanacak diye duydum yazmış , bu ciddi bir duyum , ha tabiki arkadaş yalnızca kaymakalık başlığını takip ediyorsa haklısınız ama herkes DGUY guy kaymakamlık Ve YSK konuşuyor forumda Ve DGUY ve guy un durumunun ne olduğunu sağır sultan duydu , duyumu varsa neden buraya yazmamış dedim yanlış bir şey mi söyledim
-
@firito hakaret nerde? Pardon da burya gelip yazılanları okuyup topluca gülüyoruz diyen sensin neyin peşindesin
-
@firito hocam kurumdasiniz sanirim,bizim bu etkinliklerin filan kurumda bi soylentisi oluyor mu yani bir etkisi var mi,birde gercekten bakan onayi mi bekliyoruz biz tesekkur ederim
-
@istatistikçik bir yerinize birşey olmasın derken galiba çok güzel bir yerden bahsettiniz
-
@duyguuu37 bizim kendi aramızda oluyor açıkçası ust makamlarda olacağını sanmıyorum
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bivena yahu bir şey demiyorum , DGUY ve GUY için duyumu varsa bu başlıkta neden yazmadı diyoeum , ben girdim baktım evet hafta ortasına kadar açıklanacak diye duydum yazmış , bu ciddi bir duyum , ha tabiki arkadaş yalnızca kaymakalık başlığını takip ediyorsa haklısınız ama herkes DGUY guy kaymakamlık Ve YSK konuşuyor forumda Ve DGUY ve guy un durumunun ne olduğunu sağır sultan duydu , duyumu varsa neden buraya yazmamış dedim yanlış bir şey mi söyledim
Hocam bilemem ben sadece onu görünce buraya yazayım arkadaşların haberi olsun dedim
-
@firito terbiyesizlik senin algındaymış sorun çözüldü. Gülecek başka yer ara kendine burası gülüp ego tatmin edeceğin biryer değil saygısızlık yapma bunca insana. Bişe biliyorsan paylaşırsın bilmiyorsan da sinir zıplatmana gerek yok.
-
@istatistikçik ya arkadaşım Allah aşkına şurda bildiğim şeyi paylaştim grupta kimse kötü birşey çıkarmadı maşallah sen hemen kötü niyet aradin
-
@istatistikçik sadece heyecan yaratılmasın diye yazdığım bir yazı sistem gün içinde kaç defa hata veriyor dedim
-
@firito ben senin bildiğin şeye laf etmiyorum. Sinirlendiğim nokta bu yazılanlara topluca gülüyoruz kısmıydı senin duyumunu bile okumadım,görmedim.
-
@istatistikçik kendini bizim yerimize koy adam sisteme girmiyor açıklanacak diye umut dağıtıyor bizde bildiğimiz için aslını komik geliyor bizim için
-
@istatistikçik birşey komik geldi gülduk diye hatalı mı olacağız
-
@firito herşey güzel has da bu sisteme neden girilmiyor sonuclar . kim sorumlusu yetkilisi ona baskı kuralım okadar çok şey biliyorsanız yol yordam gösterinde bizde önümüze bakalım burda siz glün eylenin diye fantazileriniz tatmin edin diye akşama kadar beklemiyoruz
-
@t-robert-malthus inan sen kadar bizde açıklansin istiyoruz
-
Valla ben unutuyorum bile hadi dguy tamam bilmiyoruz ne zaman açıklanır da guy noldu ki bu kadar gecikti.
Var bu işte bi ıs -
@firito biz şu an guy olmadığımız için sizin gibi gülüp geçemiyoruz. Birçoğumuz evde işsiz şekilde ne olacağım belirsizliği ile malesef kurdukca kuruyoruz sizde halimize gülüyorsunuz, arkadaş gibi yazmam ama ben de Rahatsız oldum. Gülüp geçin bize ama bilin ki biz de halimizden memnun degiliz
-
Bırakın mülakatı, yazılı sınav açıklanması için bile insanları manyak ettiler. Ülkenin haline bak gencecik insanları f5 manyağı yaptılar. Telefon sapığı gibi kurum arar ettiler. Sonra vay efendim sürekli arıyorsunuz, sabredin bilmemne. Adam akıllı kaç ilan var, kaç iş fırsatı var da insanlar alternatif yapsın. Hem ne için bekletiyo olabilirsin ki sınav sonucunu? Ne kadar önemli bir olay bekletir ki sınav sonucunu? Dolar 10 tl mi olacak açıklayınca? Hükümet mi düşecek? En önemli şey beklense bile ne olabilir ki en fazla? Anlam veremiyorum ülkemizin işlerine, hem de hiç.
-
Kaç netim vardı unuttum ha