2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bivena ne duyumu hocam ?
-
@r4ntisi kardes bende donma kasma vb hicbirsey yok
-
@r4ntisi heycanlandırtma dostum senin netinde sıkıntı vardır . giriyor durum stabil
-
@r4ntisi
giriliyor hocam giriliyor -
İlk twitter hesabımı sırf etkinliklere destek olmak için açmıştım, fakat baktım o kadar insan ilan beklemesine rağmen kimse destek vermiyor oturduğu yerden bekliyor ki birileri bir şey yapsın da ilan gelsin, o zaman sinirlendim bir daha da girmedim twitter'a şimdi sırf destek olmak için yeni hesap açtım eskisinin bilgilerini hatırlamadığımdan fakat o günden bugüne hiçbir şey değişmemiş bu İİBF tayfasından hiç bir şey çıkmaz yetenekli, mücadeleci ve zeki bir azınlık var gerisi çer çöp durum budur. Bundan sonra da öğretmenlere falan laf söyleyenin ağzına kürekle vurmak gerek, bir de utanmadan gidip okullara müdür olmaya yeltendi bazı arkadaşlar, adamlar sizi twitle öldürür vallahi gidin eve yatın.
-
Tengri biz menen
-
@falanfilan
Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde yapılan devlet gelir uzman yardımcılığı ve gelir uzman yardımcılığı yazılı sınav sonuçları hala açıklanmamistir. Bu anlamda önceden işleyen prosedür gibi sonuçların bir an önce açıklanması konusunda Maliye Bakanlığı gelir idaresi ile iletişime geçmelidir. En azından bizlere tarih verilmesi biz bekleyen insanların hakkıdır.En geç 4 gün içerisinde açıklanan sınavların bir ay gibi bir süreye yayılması bu sınavlara giren bizleri mağdur etmekte ve bu anlamda yapılması gerekenin uygulanması gerekmektedir. Sizden yardım talep ediyoruz.Böyle birşeydi hocam siz düzeltmeler yapabilirsiniz tabi .
-
Şebekeci arkadaş bir de bu sefer kesin diyen arkadaş verdiğiniz süreler geçti? Bu işin suyu çıktı artık bazı arkadaşlar da hala duyum var mı diye sorup bunlara prim veriyor
-
gençler benim annem show tv genel yayın yönetmeninin arkadaşı durumu çıtlatmasını mı istesek haber değeri var mı bilmiyorum birinin çıkıp anlatması lazım:D
-
@t-robert-malthus yaaaa nasil heyecanlandim anlatamam nolur gercek olsun
-
@firito bizde inanmiyoruz zaten boyle seylere bu konuda duyumcular cok ileri gitti - sozum meclisten disari- maksat yesillik olsun hocam, yoksa farkindayiz bu is daha da uzayacak
-
@yorgunsavaşçı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bivena ne duyumu hocam ?
Bu hafta içi, hatta hafta ortasına kadar açıklanacağını yazmış bir arkadaş. Sayfa 320 de @can-mavi üstadın iletisinin altına yazılmış.
-
@dovunque ben de anlamadım hocam bilgisayardan hala giremedim ama şimdi telefondan baktım telefondan direk girdi
-
@bivena e gelip buraya neden yazmamış Hocam başlıktan haberi mi yok
-
@lilith bi destekte ben verim o zaman nasıl yapıcaz ?dguy guy açıklansın yazdığında bissürü kişi çıktı başta tuğrul koçer olmak üzere beğenimi koymam gerekiyor??
-
@bernaberna tamam hocam kullanıyorum izninizle eklemeler yaparım teşekkür ederim
-
Birde siteye girilmiyor diye hemen buraya yazmayın bizim gib sistemi gün içinde 10 defa hata veriyor zaten kurumda çalışanlar okuyunca inanın gülüyoruz böyle şeylere
-
@falanfilan tabiki de rica ederm
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bivena e gelip buraya neden yazmamış Hocam başlıktan haberi mi yok
Hocam Bu tavrınız bence biraz yanlış. Sonuçta insanların takip ettiği tek bir başlık olabiliyor ve zaten konuşmaya bakarsanız tamamen doğal olarak şekillenmiş bir muhabbet. Kimseyi suçlamanın kalp kırmanın manası yok. Sağolsun paylaşmış duyduğunu iletiyi görünce
-
@firito hocam kurum içerisindeyseniz süreç ne durum da peki listeler havada uçuşuyor bunların aslı var mı ? hergün başka bir duyum patlıyo