2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bernaberna ben de yazayım baskı olsun, hocam metni paylaşmanızda sakınca yoksa paylaşır misiniz
-
Ben de aradım şimdi. Daha önce de çok kez aradım. Bakan ve başkan yardımcısı değişti, başkanımız vefat etti bazı mevzuat değişiklikleri oldu. Ne zaman açıklanır hiç bilemiyoruz. Komisyonun bildiği ve düşündüğü birşeyler vardır dedi. Bu aramalarımızı ve baskılarımızı biliyorlar mı iletiyor musunuz dedim. Elbette bilgileri var dediler. İnşallah açıklanır ne diyim.
-
Ya arkadas hepinizin isminin yaninda son dakika kirmizi seriti gibi bende dedim aciklandi son dakika veriyorlar herhalde
-
@lion bnde anlamadım
-
Gruba üye olunca ne oluyo
-
@aroma bu haliyle de uzayacak belli..haklısınız zaten GİB'den çıkmış , ellerinde olmayan nedenlerden bekletiyorlar, sorun konunun üst makamlara yansımış olması, bence bu gün de bekleyelim eğer açıklanmazsa telefonla sayın bakanımız çok yoğun olduğundan , Bakan yardımcısına veya daha etkin birine iletelim mağduriyetimizi yoksa bu işin sonu VMY benzeyecek uzadıkça uzayacak...
-
Yaa yeter ya kimse duyum aldım felan demesin artık yeter
-
Duyumsuz da zaman gecmiyor yav
-
@maliyaz69 Bu da gitti alın bunu.
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen yazalim altina yorum ben yazdim bi kac tane umarim güzel haberler verir bize
-
kimse duyduğunu paylaşmıyor, kimse yapılan etkinliğe katılmıyor, Pardon ama hemen açıklanmasını beklemek haddimiz değil
-
Bugün de gitti kaldı 4 gün
-
Yoruldum ya gercekten su halimize bakın,özel sektor de adam akilli is bulabilsem gercekten su puanlarim filan umrum olmayacak,uvey evlat miyiz diyordum ama ne uveyi biz bayag vatandas dışı muamele goruyoruz,doktorların tus sinavi ile yarisir artik halimiz,kpss bitiyor ilan bekliyoruz o geciyor mulakat gvs yillar geciyor omrum beklemekle gecti resmen:(
Tesekkur ederim sistemi su hale getirenlere -
@can-mavi hocam bende kiziyorum etkinlige katilmayana arayip baski yapmayana filan,ama normal olan bu bir sinavin aciklanmasi icin bile bizi tuketiyorlar saka gibi zamanlar yasiyoruz
-
@can-mavi hocam haklısın anladığım kadarıyla herkes çekiniyor yada fazla gözönünde bulunmak istemiyorlar... anlam vermek zor bu suskunluğa
-
@fridakahlo eğer çekiniyorlarsa burada da ne zaman açıklanır demekten duyum var mı demekten de çekinsinler
-
benim bir duyumum var . daha doğrusu duyumcunun duyumcusunun duyumu sisteme yükleme yapılıyormuş sonuçlar bugün yağrın açıklanırmış . hiç inanmıyorum ama duyduğumu aktarim istedim .
-
@t-robert-malthus ne olur gerçek olsun
-
@t-robert-malthus hocam bana inandırıcı gelmedi
-
@t-robert-malthus ohh iyi geldi valla patlamalık bi duyum daha