2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks haklısnız hocam hatta dayısız iibf li olsun çoluk çocukları :))
-
@otuzyılsavaşı ahh oraya gelebilsek kardeşim bekleriz ama daha oraya gelme ihtimalimiz bile çok uzakta duruyor baksana
-
@hamidiye Hatta tam tersi olsun dayısı amcası yüzünden atanamasın
-
@ua1905
inşallah geliriz dostum...sonu güzel olsun da pek de önemli değil beklemek... -
arkadaşlar konuyla alakası yok yeni bir başlıkta açmak istemedim o yüzden buraya yazacağım. maaşı normal merkez uzmanlıklardan yüksek olan kurumlar (merkez bankası gibi) hangileri?
-
Yarın açıklanır mi
Ya da yarın niye açıklansın ki
Bence yarının bi özelliği yok yine açıklanmaz:( -
@hahamas BDDK, bist gibi kurumlar ama iyi ingilizce ister, rekabet kurumunun da maaşları dolgunmuş
-
@falanfilan buna ek olarak sanırım eximbank ta yüksek veriyor. başka bilenler varsa yazarsa sevinirim.
-
@hahamas onu bilmiyorum hocam İngilizce istedikleri için kafadan eleniyor mecbur araştırmadim bir de kişisel verileri koruma uzmanı var bence o da yüksektir
-
Bugün bi arkadaş mülakat öncesi gvs için muhtara beni sormuşlar dedi. Cidden bizde de güvrnlik soruşturması yapılıyo olabilirmi?
-
@otuzyılsavaşı İnş o günleri yaşarsak gideceğim Mersin'e kışın tertemiz,berrak denize atacağım kendimi.Kışın ortasında yazı yaşayacağım.Geçireceğim en güzel tatil olacak..
Güzel kafa yaptı be hocam hayali bile güzel.d -
@lilith Öğretmenlerde yapılıyor hocam bu bize sıçradı mı bilmiyorum
-
@lilith arkadasiniz bu sınav sonuçlarını mi bekliyor yoksa başka sınavın mülakat listesinde mi
-
@hahamas Hocam genelde 657 ye tabi olmayan kurumlar böyle.Merkez bankası,bist,tarım kredi,botaş falan böyle.Ama üst kurullarda böyle bir durum yok hepsi merkez uzmanlığı maaşı alıyor.
-
@lilith Gecikmesinin gvs. ile ilgisi yok.
-
Dguy ve guy sonucu bekleyenler git bir yerde calıs diyenlere nasil davraniyosunuz?Hele bu kişiler sevip saydığinız kişilerse
-
@fernando-reges
inşallah gerçek olur dostum.inşallah -
@zenginmemur hiçbir sevip saydıgım birisi öyle diyemez. Sevdiğim kişiler bu zor süreçte yanımda olmadıktan ve destek olacagına köstek oluyosa kusura bakmasın yüzüne bakmam. Sonra kazanıncada ola ola bunumu oldun diyolar
-
@zenginmemur Kardeşim vereceğin cevap çok basit çalışmama mani olmayan iş bul diyeceksin.Tanıdığı falan yoksa inan bana bulamaz piyasa berbat
-
@fernando-reges yok hocam evde güne guy sonuçlarını bekleyerek işsiz uyanıyoruz coğumuz öylemi hani diyorum bnde mi sıkıntı var