2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@falanfilan yani her türlü atamalar geç olacak 6 7 ayı bulur belki daha kısa olur inşallah yazılı sınav sonucu ile beraber mülakat tarihlerini de belirlerler ben öyle olacağını düşünüyorum çünkü mülakatlari ayarlamak biraz zahmetli iş umarım bu süre onun içindir kurum boş durmuyor bence bizim işlerle uğraşıyordur yani
-
@zenginmemur anket aynı anket sadece 79-81 aralığı 82-84 aralığını biraz geçmiş o kadar
-
bugünkü kapanış şarkımla hoşçakalınız dostlar www.youtube.com/results?search_query=ya+sonra+ajda+pekkan
-
@desa121215 sonuçlar hazır ise o paylaşılan liste de ki puanlar da doğrudur yazın bir kenara.
-
-
@cerkes46. Hangi liste hocam ben görmedim hic onu varsa sizde paylasir mısınız evet öyle dedi devletin her türlü teknolojisi var sonuçlar hazir dedi bende neden aciklamiyorsunuz o zaman baska planlar mi var dedim o da asla haklariniz yanmayacak dedi oyle düşünceniz olmasin dedi
-
@zenginmemur dguy 79 ile kapadı bence bir liste paylaşılmışti sizde görmüşsünuzdur 79 yazıyordu bence o listede ki puanlar çıkar
-
-
@t-robert-malthus hocam acilmiyor
-
@cerkes46 hocam simdi 79la kapadı ve bn elendim ancak gel görki hatirlamadigim veya iptal olan soru varsa bunun meraki var 79 ama soru iotali var mi
-
@desa121215 liste bende yok bende face'de gördüm biri paylaşmıştı sonra sildi illerin hepsinin puanları yazıyordu dguy 79 Maraş 76 İstanbul 81 falan yazıyordu 10 gün önce falan gördüm yani belki daha fazla sizde okunmuş diyince o puanlar doğru olabilir diye düşünmeye başladım
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@cerkes46 hocam simdi 79la kapadı ve bn elendim ancak gel görki hatirlamadigim veya iptal olan soru varsa bunun meraki var 79 ama soru iotali var mi
-
@cerkes46, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur dguy 79 ile kapadı bence bir liste paylaşılmışti sizde görmüşsünuzdur 79 yazıyordu bence o listede ki puanlar çıkar
@can-mavi dostum yorumun nedir?
-
@cerkes46 kardeşim ben dguya başvurmadim puanım 80 altı diye ama 80 in altına düştü ama guya girdim Guy da bana göre iki soru geçen yıl ki gibi herkese doğru yazılır dguy da da vardır kesin o paylaştıkları liste ekli puanlar işte onlar beraber dguy 79 yazıyordu ben inanmadım başta ama şimdi Gib de okunmuş diyor o zaman değişti iş.
-
Merhaba dostlar, bir kaç konuya dair tekrar bir şeyler söyleyeyim ki net olsun bazı şeyler. Kuruma yine sorduk yine net bir yanıt yok maalesef. Halen bekleyiş devam ediyor. Vakti zamanında dediğimiz gibi onay bekleniyor. Buna itiraz edip sonra çizgimize gelmiş olanların da söylediği gibi durum bu.
Sonuçların hazır olduğu bilgisini ne vakit hazır olmuş olduğunu söylemiştim. Bu bilgi de aynen geçerlidir. En az 3 teyit ile size ulaştırdığımız bir bilgidir. Şu anda net olmayan tek şey açıklanma zamanıdır bu da Sayın Albayrak'a bağlıdır. Bu konuda birileri gıdım gıdım bizim bilgimize yaklaşıyor lakin baştan beri söylediğimiz bu bilgi net bilgidir dostlar.
Soruşturmaya devam ediyoruz. Açıklanma zamanı ile ilgili bilgi almaya çalışıyoruz. Aldığımız vakit de sizinle paylaşacağım dostlar.
-
@paretowilfredo Reis acaba mülakat tarihleri de belirlenmis midir bir ay gibi bir süre oldu çünkü yoksa sadece bizim kağıtlar okunup onaya mi sunulmuş?
-
Artık öyle umutsuzum ki buraya gelip bakmıyorum bile duyum falan var mı diye.
-
@paretowilfredo ustad ortada dolaşan listenin doğruluk payı nedir? Bu konuda bir teyidiniz var mi?
-
Kurumun başkanı olmadığı için imzaya Bakan beye gitmiş anlaşılan. Gündem yoğunluğu dolayısı ile bizim dosya epey arkada kalmıştır. Kısa vadede açıklanacağını düşünmüyorum.
-
@cerkes46 bence seçimler de var yeni alımlar da olcak o yuzden bizim atamalar fazla uzamaz geç aciklancak olması geç atayacaklari anlamına gelmez ve evet mulakat tarihleri de aynı anda açıklanabilir