2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ceks74 Evet. PSDG ve DOGK
-
@samuelson katiliyorum hocam
-
Turkiye ekonomisi sorusunu naptiniz arkadaslar yabanci sermayeyle tekel arasinda kaldim.yabanci sermayeye milli egemenlige ters dusmemesi yonunde bi sinirlama geliyo tekele de karsi cikiliyo hatta reji idaresi kuruluyo.
-
@ultras06 Tekel zararlı ama ülke içinde bir sorun olarak düşündüm ylusallikla ilgisi yok bence. Diğerleri diğer ülkelere bagimliligi azaltmakla ilgiliydi
-
@ultras06 yabancı yatırımlar hocam. kim istemez yabancı yatırımcıyı
-
@ultras06 ben liberal görüş var diye yabanci sermaye yaptım sanırım soruyu da tam olarak hatırlamıyorum ama cevabım buydu hocam
-
Ulusallasmayla ilgili soruda yabancı sermaye bence yanlış arkadaşlar ki cumhuriyetin ilk yıllarında öyle bir şey yok diye biliyorum
-
@okanugur ben de öyle yaptım ayrıca hazinenin geleneksel Dink. Yer-Zaman denkleştirmesi olacak bir de harçlar kanununa baktım cevap öğrenim harçları olacak
-
gelir idaresi başkanlığı soruları paylaşıyormu arkadaşlar? birde sizce ne zaman açıklanır?
-
@ceks74 hocam dogru hatirliyrsunuz cevap o sekilde 660 cikiyordu
-
@hahamas guy olan arkadaşlar ya da önceden sınavına girenler biliyordur bence bu sorunun cevabını
-
@kuşçubaşıeşref 80nin altına iner mi oeki?
-
@zenginmemur sanmıyorum hocam 80 kusurlarda kapanır bence 600 kişi sonuçta
-
Şu borçlar sorusu vardı alacaklının yerleşim yerinde ödenir vs bir şey diyordu ne olucak onun cevabı arkadaşlar
-
Yanliz ii gecti dedigim sınavda smdiden 9yanlis çıktı hakkimiza hayirlisi artk
-
@mzeytci birebir aynı şeyi düşündüm şimdi bende
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Şu borçlar sorusu vardı alacaklının yerleşim yerinde ödenir vs bir şey diyordu ne olucak onun cevabı arkadaşlar
Borcunu yerinde ifa olacaktı yani alacaklinin yerinde ödenir yanlış cevap
-
@kuşçubaşıeşref ben o sıkkı yaptım ama emin degilim
-
@kuşçubaşıeşref ben bu soruyu hatırlayamadım hocam soru tan olarak nasıldı acaba ?
-
Türkiye ekonomisi sorusunun şıklari tam olarak nasıldı?