2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi iyiniyet ile ilgili soruyu göremedim hocam
-
Arkadaslar fifo sorusunda sıklarda 17.000 kusurlu bi sık var miydi sizin 18450 dediginiz soruda. Hatirlaayan yazsin lutfen.
-
@prince77 vardı
-
@ucanbalon o soruyu ben de azalan bakiyeleri uygulamadan yaptım direk 90000/5=18000
18000/12*2=3000 yaptim -
@ucanbalon 4500 amortisman yaptım ben
-
Arkadaşlar mamul sorusu A kitapçığı olanlar 660 hangi şık ta yer aloyordu
-
@can-mavi gördüm hocam taşınır davası olarak yazmışsınız
-
@endi tasinmaz yükü die hatrliyrm
-
@jsmill tahsil sirasinda kapatmiyoz mu hocam onu ben borclu diye hatirliyorm
-
@lex-fori evet sonunda biri benim gibi düşünmüş yaa bize dersane hocamız öyle öğretmişti yani binek otomobilde bu yöntem uygulanır die yani azalanı onunla birlikte uygulamak mantıksız kafa karıştırmak için söylenmiş bence soruda
-
@can-mavi şimdi esas soru bu cevaplarda dogru oldugu dusunulen kac yanlis cevap yazilmis buraya?
-
@endi cevap tasinmaz satis vaadiydi
-
@fatoss21 c galiba
-
@kpssa34 4500 zor hocam ya 3000 ya 6000 günler dikkate alınmıyo çünkü ona eminiz
-
@zenginmemur şüpheli ticari alacak karşılıgı borclu yaptım hangisi dogrudur diye soruyordu.
-
@ucanbalon 45 günlük amortisman hesaplamıyormuyduk
-
@kpssa34 yok hocam binek otomobilde günler dikkate alınmıyor 2 ay olarak hesaplanıyo
-
@ucanbalon kist amortisman olmasi azalan bakiye uygulanmasina engel degil die dusunyrm
-
Tasinmaz satis vaadi tescil edilmez sadece tapuya serh verilebilir. Etkisi kuvvetlendirilmis nispi hak olur, ayni hakka donusmez
-
O kadar muhasebe sorusu çözdüm hem amortisman hem kıst görmedim merak ettim ama şimdi