2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@sdf katılıyorum
-
@fatihmavcu arkadaslar dunden beri bakiyorum yazilanlara... soruda benim hatrladigim poz.dissallik var asagdakilerden hangisi yanlistir diyordu ve marj.sosyal maliyet marj.ozel maliyetten buyuktur denen sik yanlisti.
-
@g-uzmanı teşekkürler. şıklarda bu kayda uygun bir cevap var mıydı?
-
@sdf Evet Şüpheli Ticari Alacaklar 280.000 alacaklı vardı
-
@eliff şekil kafamda karıştı ya:) yatay eksene kıvrılıyosa azaltarak artandır
-
@sdf hatta yanlış hatırlamıyorsam 280 000 olan tek şık vardı
-
@can-mavi soruda doğru yanlış soruluyordu hocam. yevmiye kaydı değildi. karşılığında bir şey verilmemişti yani. biz kaydı kendimiz yapıp sonuca ulaşmaya çalıştık
-
@sdf benim aklımda çözdüğüm hesap kalmış o zaman
-
@elfelfelf nasıl gectıkacbeklıyorsun ?
-
@sdf bence sınav kpss den daha kaliteliydi
-
@sdf hocam peki bu karisiklik ile galiba hemen aciklanmaz degil mi hafta icini beklemek lazim o zaman
-
dava ve icra safhasina geldigi icin 350 binin tamamina karsilik ayrilir. 280 bin tamamen kafa karistirmak icin koyulmus. dogru cevap supheli ticari alacak karsiligi 350 borclu olandi.
-
@issiz 350 borclu 280 bin alacakli taraftaydi degil mi hocam? Dogru mu hatirliyorum?
-
@issiz evet hocam hepsine karsilik ayrilir 280 bin tahsil eden kisim nasil o tutara karsilik ayirdilar anlamadim bende soruyu mu yanljs okudum diye dusunuyorum tesekkur ederim
-
@kaimoğlan evet hocam. hatta gayet iyi hatirliyorum cevap c sikkiydi (a grubu) ilk basta kayitlari yapiyordum sonra gozum c sikkina takildi. hic yapmadan direkt isaretledim. karsilik, 70 bin vs karisikligi yaratmak icin 280 bini koymuslar
-
Pozitif dissallik sorusunda dogruyu sormiyr muydu .cvp eksik uretimin olmasi gerekkyor.ben dogruyu soruyor diye hatırlıyorum
-
@kaimoğlan hocam supheli tic alacaklar alacakli 350 bin supheli ticari alacak karsiligi borclu 350 bin kasa 280 bin borclu konusu kalmayan karsilik 280 bin alacakli
-
Şüpheli ticari alacaklar karşılığı 350.000 borçlu (cevap) ..
-
@yorgun-_iibfli evet hocam aynen
-
Karşılık ayırmayla ilgili muhasebe ilkelerinde zorlayıcı madde var mı? Yoksa keyfi mi?