2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@duyguuu37 evet yapilmasi gereken kayit bu.
-
@ilanmılano cok tesekkur ederim bende boyle yaptim ama formlarda baska seylerde yapmuslardi aklima takildi
-
Maliyet sorusunda da sunu net hatirlamiyorum uretim maliyeti mi uretilen mamul maliyetimi. Ben uretilen mamul maliyeti diye hatirliyorum.ozaman cvp 630 olmasi lazim
-
Dönem net karı
—�—�—
Ortaklara borçlarBu soru ile hocalara sorup da kesin bilgisi olan var mi
-
@gözde uretilen mamul maliyetiydi hocam 630 cevap
-
@duyguuu37 660 hocam cevap. 630+30=660
-
@duyguuu37 bence öyle. karışıklıktan ziyade gib artık aynı gece açıklama olayından vazgeçti. son guy müdür yrd. ve bizim yeterlik sınavlarını da hafta içi açıklamaya başladı. bence ptesiden itibaren beklememiz lazım. bir de iptal olacak sorular için ptesi üstatlarla görüşülür anca.
-
@atanamayan. Satilan mamul maliyetini sormuyor ki 630 arklenemz
-
@uruk-hai bu da bir düşünce hocam. saygılar
-
Pozitif dissallikta dogruyu soruyordu degil mi. Herkes bisey soylemis
-
@gözde cvp 630
-
Açıklansa da önümüze baksak. Bunu geride bırak önündeki sınava odaklan telkinlerine aldırış edemiyorum malesef. Umarım uzun sürmez.
-
@gözde
(dönem başı yarı mamul-dönem sonu yarı mamul )
ekleniyor ve 660 oluyor -
@gözde yanlışı soruyor. özellikle kayıt koydurmak için görevlilerin yanına gittiğimde açıp soruyu tekrar baktık.
-
Beyler bayanlar 10/10/2012 imece 73. Soruya bakar mısınız bir
-
@otuzyılsavaşı hocam dönem başi (70) eklenir, donem sonu (100) çikarilir. Yani 660 dan 30 u düşüyorduk.
-
@otuzyılsavaşı dim+dig+gug =uretim maliyeti+dbyari mamul_ds yarimamul=uretilen mamul maliyeti.
-
@sdf dogruyu soruyor diye hatirliyorum ben eksik uretim olmasi lazim cvp da
-
@gözde
tamam hocam.630+30=660 -
@otuzyılsavaşı bu soruyu oncede tartistik cevap 630 ben ikisini de cozdum 660 olan satilan mamul maliyeti yinede herkesin dusuncesi bir sey diyemem