2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
İstatistik bölümünden giren arkadaşlar ilk 100 kaç puanla kapatır sizce ?
-
@casanova 85 üzeri hesapladım ama burada yazılan cevapların da yanlış olduğunu düşünerek 85 diyorum. Hatta 80 e bile düşebilir. Bu işler hep böyle olur. Ben tezimi sağlam temellere dayandırıyorum arkadaşlar. Bu sınava girenlerin bir çoğu bu sınava giremem diye çalışmayan arkadaşlardan oluşuyor. Orasını da kaçırmayalım.
-
@yasaklı Seninle aynı mülakata girmemiz lazım
-
@paca08 anladım istatistiğinize göre kendinizi ilk 100 içinde falan görüyorsunuz yani.
-
@gkhn-gnr Arkadaşlar Gelir Vergisinde 7 kazanç unsuru bulunmaktadır GMSI bunlardan biri Ticari kazanç ta bunlardan biri Ticari Kazanç tespitinde 2 usul bulunur gerçek usul ve basit usul o yüzden ticari kazanç ile GMSİ ayrı ayrı değerlendirin
-
@paca08 hocam insallah dediginiz gibi olur.
-
Bu sınava gitenlerden guy denetmen servis görevlisi olanlarda çok onların maxımum kapasite ile çalıştığını sanmıyorum benim çevremde böyle 7-8 kişi var.
-
Pozitif dışsallık sorusunda doğru olanı mı istiyordu olmayanı mı ? Yanliş mı okudum
-
@casanova Belli olmaz hocam ben ilk 300'un bile 80 üstünde olmadığını düşünüyorum ama ilk 200 80 üstü olabilir. Her sınavdan sonra çok kolaydı diyenler çıkıyor. Bir sınav çok kolaysa 90 üstü de alacaksın o zaman Mesela yıllar önce girdiğim GUY sınavı çok kolaydı ve 90 falan almıştım. Bundan çıktığımdan sınav kolaydı ama 90 alır mıyım bilmiyorum diyordum. Sorulara bakınca da hiçte kolay olmadığını gördüm. Mesela yanlış doğruyu götürseydi işaretlemeyeceğim sorular vardı. Sınav demekki kolay değilmiş.
-
@veliat34 yanlışı soruyordu ya a ya b şıkkı cevap
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam kesin mi ?
-
@veliat34 kesin olan yanlışı sorduğu:)
-
@i̇lanbekleyenbiri soru gitti ben şıklara baktım a ve b yanlişti c doğruydu direk işaretledim
-
@paca08 bı anda forumun bütün havası değişti.
-
@paca08 hocam dediğiniz gibi olursa işime gelir, benim düşüncem ise sizinkinden epey bir farklı. Herkesin 70 tane yaptım dediği soru var hocam 70 tane az uz değil ki bu sınavdan 65 68 doğru yapanın çıkacağına ihtimal vermiyorum. Herkesin 70 soruyu emin olarak yaptığı bir sınav nasıl 75 ile kapatacak diye düşünmüyor değilim açıkcası kusura bakmayın. Tepki almamak için yazmasam da düşüncelerimi tam olarak size katılmadığını belirtmek isterim, fakat inşallah ben haksız çıkarım ve sizin dediğiniz olur
-
@uruk-hai Hocam şimdi 600 kişide yüksek yapıyorsa. Mülakata kalamayanlar eyvallah deyip çekilsin. Şuraya herkes tahmini doğru sayılarını yazsın anlarız. Ama öyle acaba şu da doğru mu dediklerini yanlış sayacaklar. Ben öyle yapıyorum gerçekçi oluyorum. Sonrası hüsran olmasın diye. Buraya 50 kişi doğru sayısını yazarsa örneklememiz olmuş olur. Ortalamasından sınavın kaçla kapatacağı az çok ortaya çıkar.
-
@paca08 14 kesin yanlış 4 belirsiz
-
@casanova Ben bu sınavda 70 doğru bile yapamayan 100 lerce kişi olduğundan eminim. Herkes havasında girmemiş olabilir. Sınav dediğiniz bir 100 metre koşusuna bekler. Usain Bolt bile geçiliyor Kimler ne sınavları kazanamıyor hocam görseniz anlarsınız.
-
@paca08 kimse yazmıyacak galiba
-
Arkadaşlar uyarma mı kınama kitaplara bakıyorum ikisine de uyuyor. Kilit kelimeyi hatırlamıyorum. İkisini ayıracak ne vardı sınavda. Uyarma ise neden uyarma kınama ise neden kınama sebepleri ile yazabilirsek çok sevinirim.