2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar haftasonu açıklanır mi sınav yani sırf bunun için mesai yapanlar var mı şuan orda yoksa yarını mi bekliyoruz sabahtan beri gibi sayfası forum yenilemektn yoruldum hatta dün 12.30 dan itibaren
-
@ysahin2 kaç dguy gördün hocam böyle kolayını görmemişin ya
-
Tugrul kocer en erken ptesi dedi
-
@bg2603, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu arada arkadaslar sinava 100 kisi felan girmemis diye duydum ayrica girenlerin cogu atanmis guy arkadaslardandi butun guy arkadaslari orda gordum
Girmeyeceginiz sinava basvurmayin diye cok dedik ama dinleyen yok . Böyle keyfiyet olamaz ya. Ama insan yaptigini illa ki yaşayacak, yaşamadan ölmüyor.
-
@gkhn-gnr biliyorum hocam martta verilir beyanname de arkadaşlar basit usul gerçek usul tartışıyorlardı da onun için yazdım bunu. gmsi de gerçek basit usul ayrımı yoktur diye.
-
@gkhn-gnr giriyor hocam, diğer kazanç ve iratları ikiye ayrılır: değer artış kazancı ve arizi kazanclar
-
@gkhn-gnr mart ayında vergi daireleri emlak sahibi ihtiyarlarla dolup taşıyor.
-
@uruk-hai bir yanliş daha o zaman
-
@falanfilan giriyor mu ikiside yanlış anlama ısrarın öğrenmek için
-
Bu sınavın 80 üstü kapatma ihtimali yok arkadaşlar. İsteyenle iddiasına girerim.
-
@paca08 insallah hocam insallah
-
@paca08 hocam 80nin alti nereyi görur?
-
@paca08 seni biliyor hocam bu baslik
-
@gkhn-gnr evet hocam giriyor
-
@duyguuu37 Bilimsel çalışma yapmamıza gerek yok. Mantığını biraz kullanan anlar. Buraya yazan arkadaşlar genelde başarılı olanlar. Benim kafam çok rahat 600 kişi hayatta 80 i aşamaz. Hatta ilk 300 bile aşamaz.
-
@falanfilan eyvallah
-
@paca08 hocam sınir kac olur tereddutlu soru var bir kac tane birde iki tanede oyle ciksa 75i gorurmu
-
@paca08 sınavdan çıktığımdan beri 76 diyorum bakalım yanılma payımız ne olacak bu da burada dursun
-
@zenginmemur Hocam 75 den aşağıya düşecek kendi doğru sayımla alakası da yok. 600 kişi mülakata kalacak. 50 kişinin mülakata kaldığı sınavlar ancak 80 le kapatır. O da sınav çok kolay olursa olur. Burada çelişkili sorular var. Kimine kolay gelen soruları kimileri yapamamış. 10-15 tane zaten zor soru vardı. 5-10 civarında da hata yapma olasılığı yüksek. Çünkü mülakata 600 kişi kalacak. Bu kadar insanın girdiği sınavda da mülakata minimum 650 kişi kalır.
-
@paca08 kaç doğrunuz var tahmini kendinizin şahsi olarak?