2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@murky bence de böyle olacak o soru
-
Bu ingilizce sorularında is sıkkı varmıydı?
-
-
Arkadaslar yeter yaa sorulari biliosunuz acin kitabi bakin bi tane doru var yapmissan doru yapmamissan yanlis aciklandi saniom bi giriom 10 sayfa atlamis neyini tartisiosunuz anlamiyorumki yaptiysan kalirsin mulakata yapmadiysan gecmis olsun ne zaman aciklanir ona yogunlasalim kacla kapatir onu konusalim artik
-
@zenginmemur does come ve is come seklindeydi cevaplar
-
@okanugur gmsi de gerçek usul basit usul ayrımk yoktur arkadaşlar. gerçek usul ve götürü usul ayrımı vardır. götürü usul için de herhangi bir beyan zamanı farklılığı belirtilmemiştir kanunda.
-
@ultras06 hocam takip edemedim bu konuştuğunuz sorunun cevabı nedir
-
@falanfilan arızi kazançlar gelir vergisine girmiyor hisse senedi satış kazancı gibi
-
@falanfilan safi vergi yuku hocam
-
@lindahl futbolcuyu ticari mal yapmayalım lütfen:) bonservis lisans yani haklar hesabı
-
@sdf yıllık beyanneme nezaman verilir soru hocam
-
@ultras06 hocam bu da yanlis herhalde benim ama dün dogruydu iste bundan korkuyorum dun dogru dediklerim bugum yanlis gidiyo
-
@sdf aynen hatamı şimdi anladım ya Mart çok basit bir sık geldi sınavda biraz ayrıntı aradım tamamen ondan oldu
-
Yavv ben şimdi deyom ki yaniii
Bu esas tütün tütün meselesi
Tütün tütünün baş fiyatı ne olcek
Bu yeni gelen hökümet acaba
Tütün baş fiyatlarını
Yüskek mi duta alçak mı?
Ne diyon sen hele Hüseyin çavuş
Vallahül azim ben ne deyem şimdi
Ben bilirim bilirim onu sölerim
Gulaklerin sözüne
Osmannının ipiynen inme sakın guyuya...
Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete
Hemide oynayıverekten
Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete...https://www.youtube.com/watch?v=F0R8o81uI1s
:))
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Karşılık ayırmayla ilgili muhasebe ilkelerinde zorlayıcı madde var mı? Yoksa keyfi mi?
Ihtiyatlilik ilkesi geregi karsilik ayriliyor hocam
-
@otuzyılsavaşı gecmis olsun haci
-
Tam soru sadece kira geliri elde eden mükellef yıllık gelir vergisi beyannamesini ne zaman verir
-
@ultras06 yok o değil hocam kar dağıtıminda ortaklara borçlar alacakli olan şıkkı isaretlemistim, bu soru cevabı neymis
-
@otuzyılsavaşı hocam şunu dguy için uyarlayacak bir babayiğit aranıyor hakikaten ayarlanırsa çok hoş olacak ben kendi kafamda uyarlayıp uyarlayıp keyifleniyorum gerçekten
https://www.instagram.com/p/Bl5w0S9BEWh/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=157rvtlbfz6g2 -
@falanfilan kar dagitimi