@biriibfli, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Peki ortaklara kar dagitimimi yoksa kar payi odenmesi mi ?
AYNEN BUNU ACAYİP MERAK EDİYORUM YA??
@biriibfli, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Peki ortaklara kar dagitimimi yoksa kar payi odenmesi mi ?
AYNEN BUNU ACAYİP MERAK EDİYORUM YA??
Belki tartisilmistir bilmiyorum bu hazine sorusu gorevlerinden degildir seklindemiydi cevap ne tam olarak
@moonlight soruyu hatırlıyormusunuz hocam?
@i̇lanbekleyenbiri iştirakleri mi ne mal satiyordu
@zenginmemur evet hocm dguy esnasinda bir arkadas soyledi WhatsApp grubu varmis galiba vmy icin orada konusulmus birde baskan olabilir pazartesi aciklama yapacagiz demis iptali bekliyorlar acikcasi
@casanova bi kayıt vermiş de kaydı hatırlamıyorum , kar dağıtım ya da kar dağıtımının ÖDENMESİ iki şık arasında kaldım kar dağıtımı yaptım ,, kaydı hatırlayan yazıversin
@moonlight ödeme olsa kasanda yada bankadan para çıkardı bence
@casanova Bunun cevabı bence "ortaklardan alacaklar" olmalı. Çünkü x şirketinin iştiraki, y şirketi ise x şirketi, y şirketinin ortağıdır. Soruda bu belirtilmişti.
Kafa karıştırıcı ama durum böyle.
Kar odemesi olsa ortaklara borclar alacakli olmaz.
Peki philips egrisi neyi gosterir diye bir soru vardi ama şıklarinda masallahi vardi bu soru hic tartisildi mi ne yaptiniz arkadaslar
@moonlight hocam kaydı hatırlarsanız belki ortak Bi çözüm paydası da buluşabiliriz veya hatırlayan varsa yazarsa güzel olur.
@duyguuu37 işçi ve işveren arasındaki enflasyon beklentisi.
herkes yarın açıklanacak diye yazıyor bunun dayanağı nedir bu sınav bugüne kadar hep bu kadar hızlı mı sonuç verdi o yüzden mi? bir de yarın açıklanacak olan ne sorular mı sonuçlar mı ?
@falanfilan o şartların cogu da kalktı zaten
@shanks aynen öyle düşündüm onun kaydı sermaye azaltımı kaydına benziyor , önce taahhüt (kar dağıtımı) , sonra taahhütün yerine getirilmesi (kar dağıtımının ödenmesi) kayıtta ödeme yoktu Yani sadcee taahhüt vardı yanlış mıyım
@casanova bende bunu yaptim hocam ama diger şıklar alakasiz geldi diye,tesekkur ederim
@lindahl ortak veya iştirak olmasi farketmez ticari mal satıyor ve veresiye ile satıyor , yani alıcılar
@yasaklı eskiden o geç aciklanirmis geçen sene hariç
Negatif dissallikta fazla üretim olur . Pozitif dissalikta da düşük üretim olur. üretimin az olduğu şıkkı yok muydu soruda ?
@casanova iştiraklerden veya ortaklardan alacaklar olamaz mı borçlu hesap tabiki kredili satışta alıcımız ama hanı ortağımız die düşundüm