2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yavuzçağrı Kasa sola kaymış yanlışlıkla
-
@06wagner nie ben bu soruları hep yanlış okumuşum yaa büyülümüydü bu sorular neydi :((
-
@replaa ben de degildir seklinde gordum paranin degerini isaretledim.yanlis okumusum diye sorgulamamistim.
-
@ucanbalon bendr öyle yaptim hocam. Mazeretim ise gece 3 te ucakla gelmemdi en büyük hatam bir cok soru yanlis okumamdan gitti. Vardir bunda da bir hayir diyerek yoluma devam edecegim.
-
@ultras06 böyle hatalar çıldırtıyor insanı ya. Bir sorudada 24000'i buldum direk atladım 24'e. Yüzde olarak soruyormuş (cevabı %12 olan soru) okuduğum halde yine hata yaptım.
-
@fagam91 bende dogrudur okudum..neler oluyor ya ne oldu bize ? Yahu bilemeyip yapamasaydim bunkadar zoruma gitmezdi. Geldigimden beri ders çalışamıyorum zaten bildigini de yapamiyorsun diyorum kendime
-
Beyler bayanlar gergin ortamı yatıştırmak için bir seyler yazayım olurda kazandık mülakatı da geçtik bu İngilizce olayı ile bir cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkmıştı artık İngilizce yeterlilik istenmeyecek diye hatta feyzbukta da paylaştılar grupta bize vurur mu bu durum
-
78 doğrum var umudum yok
-
@can-mavi kar payi dagitiminda gecmis yil karlari borclandiriliyor diye kar payi dagitmayi isaretlemedim diye hatirliyorum. Bayagi uzerinde durdugum bir soruydu. Bence cevap kar payi dagitimi degildi hocam
-
Madem bir soru da ben sorayım yds puanımızın olması mülakatta + etki eder mi?
-
Arkadaşlar toplu olarak cevaplar var mı elinizde
-
@aşırıyakışıklı öyle bi şık yoktu kardesim
-
BAhsine girerim 75-80 arasi kapatacak
-
Şu puanla bu puanla kapatıcak diye tartışmayın arkadaşlar çok yersiz ve boş polemik yapıyorsunuz, bu işi GUY sınavındaki il tercihine çevirdiniz. Orda da yok bu puandan aşağı kapatmaz yok şurası daha avantajlı diye diye birbirini yediler sonuç olarak herkes ters köşe oldu. Gidin sınav açıklanana kadar başka bir işle uğraşın kafayı yiyeceksiniz.
-
Merhaba dostlar herkese.
Bir tarafta bir küfür var, ağır da bir küfür. Hangi gerekçe ile olursa olsun bu şekilde bir çıkış hoş değil.
Buna sebep olan da bir ağır tahrik söz konusu. Ki saldırgan tavır yerine daha yapıcı bir tavır olsa bu noktaya gelinmezdi sanıyorum.Bu nedenle her iki arkadaşa da süreli uzaklaştırma verme kararı aldık yönetim olarak. 15'er gün @casanova ve @paca08 isimli arkadaşlara uzaklaştırma veriyoruz.
Umarım tekrarı olmaz bu gibi şeylerin.
Herkese iyi forumlar dostlar.
*küfür içeren ekran görüntüsü mesajlarını kaldırıyoruz, görülmesi gereken görüldü forumda durması hoş değil.
-
Elinde toplu cevaplar olan varsa atsa nasıl olur
-
arkadaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir duyumunuz var mı? 1 2 günde açıklanıyor demiştiniz gibin sitesine girmekten ciğerim soldu
-
@paretowilfredo hocam bu vmy hakkinda bir bilgin var mi sinav ertelenebilirmis diyolar
-
@paretowilfredo Yakalamışken kaçırmayalım ne zaman açıklanır ne zaman biter bu çile?
-
@replaa valla hocam okurken dedimki simdi herkes bu soruyu 24 yapar resmen etrafi yilanlarla cevrili bi kuleydi