2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bg2603 ben hâlâ ama hâlâ nasıl 24 yaptım o soruyu gerçekten hayret ediyorum kendime..... zor olsaydı yapamasaydım uzulmezdım.
-
@falanfilan herkes ayni bende cari orani bildigim halde yapamamisim uzulmeyin bence hepimiz ayni kimi orda yanilms kimi baska seyde nasipten ote yol yok Rabbim hayirlisini versin vardir bundada bi hikmet.
-
@replaa ahh ahh hic hatirlatma 3 kere okudum o soruyu
-
@bg2603 gerçekten oyle ama bir garip hatalar. Sure var, soru kolay vs yine de yanlışlar çok inşallah bu hataları 18 agustosta yapmayız
-
@falanfilan insllh hocam valla ben bi oturamadim guy sinavina merak ediyorum dguyu hep aklimda o var bide yol cook yordu daha kalmadi enerjim sizdede var mi bu durum ben miyim bir
-
@alimyafta düşük = degersiz malsa senin dediğin olsun lakin ben gelirim olupta 0 miktar tükettiğim mala değersiz derim.
-
Punto küçük bide soru sözcüğünün altı çizili değildi herhalde o yüzden yanlış veya eksik okuduk.benim özel olaraktan sınıf sıcaklığıyla ilgili de sorunum oldu.sinifa bı girdim 80 derece ve havasız direk ter boşaldı nefes almakta zorlandım.arkadakine camı aç diyorlar ışık vuruyor diyor. Sınavın başından sonuna kadar terimi sildim.
-
@zenginmemur Böyle bir söylenti var dostum. Kurum içi meseleler var kulağıma gelen, bu hafta içi netleşir böyle bir durum olursa eğer.
-
@shanks Dostum GİB çok bekletmeyi sevmez. Bu hafta içi açıklar muhtemelen fazla bekletmeden.
-
@paretowilfredo İnş sağol
-
Arkadaşlar supheli tic. Alacak sorusunun şıklarını hatrlayabilen varmi
-
guy sinavi için bir okuyayim dedim yazilanları kan gövdeyi götürmüş.nasil bir sinav olmuşsa
-
Sınav çıkışı gerçekten en az 85le kapatır diyordum. Şimdi ben dahil herkes basit soruları da kaçırmışız 77-82 arası kapatacak sanki
-
Facebook da kar%12 diye bir soru yazmışlar bu hangi soruydu arkadaşlar
-
@tobıntax 200 e alıyor %40 kar sonra % bir şey iskonto kar nedir
-
herkes sınav kolay görünümlü zordu diyor ben de dahil ki en gıcık sınav tarzı budur ama maşallah 80-82 ile kapatır yorumları da kesilmiyor . ben 75-78 gibi kapatacağını düşünüyorum en fazla . ama yanılırsam burada yazanların bir çoğu spekülasyon yapmış diye düşüneceğim
-
@iibfli_keynes Kolay görünümlü zor şahin görünümlü doğan gibi
-
Hocam kimsenin spekülasyon yaptığını düşünmüyorum açıkçası. İyi olsa herkes bangır bangır yazardı bunu zor sorular küçük hatalar derken yanlışlar yol aldı gitti @iibfli_keynes
-
@replaa ben değildir okudum:D iki etti bu hahah
-
@iibfli_keynes şu mali tevzin sorusu bile bi garip facebok a girdim yine bu soru konuşuluyor