2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@uruk-hai ben doğruyu sorduğunu nasıl okudum ya:(
-
Borc senetleri sorusunda gelecek donem basindaki kaydi soruyordu dmi? Reeskont faiz gideri borclu borc sen reeskntu alacakli. Cevaplarda tam tersi yazilmis suphelendim
-
@fagam91 kardeşim bilen zaten biliyordur benim gibi bilmeyenlerde senin gibi arkadaslar bizi aydınlattığı için memnun olur kimsenin kafası karışmaz yani
-
@i̇lanbekleyenbiri ben de aynı hataya düştüm. Böyle saçma dikkatsizlik bitirdi beni.
-
@cag317 hocam 600.giren kişiyle 50.giren kişi bir olmaz. En azından 50 giren kişi +1 önde başlar. Ha skor +10 biter geri kalan yerleri biliyoruz hiç o toplara girmiyorum ve skorun farklı farklı değişkenleri olduğunu da kabul ediyorum oralarda fark yer oturur belki ama ilk izlenim ve değerlendirmede her zaman +1 öndedir.
-
@can-mavi ben de yıllardır bu işin içindeyim ben de senin gibi düşünüyorum dostum bu sınava giren yaklaşık 1000 kişinin bir işi var zaten onlar yeterli çalışmayı yapamadı 6-7 soru var ki yapacak sayısı 20-30 u geçmez zaten kpss puanı olarak 78 le kapattı giren insanlar da az çok belli 80 üstü kapatırsa süpriz olur.
-
@biriibfli 01.01 kaydını soruyordu
RFgideri borçlu
Bsr alacaklı -
@i̇lanbekleyenbiri tamamdr hocam ters yazilinca kurt dustu icime
-
@alika28 o soruya çok üzüldüm birkaç kez okuyup yine hatayı görememek çok garip. Guy için iyi bir ders oldu bu
-
@casanova yahu hocam bir defa bu yola girmiş adam yorumlarla ne umudunu yitirmeli ne de umuda kapılmalı. Üzerine düşeni yapar insan, sınava girer sonrasında tevekkül eder bekler. Benim burada "umut tacirliği" gibi bir durumum yok, olması için bir sebep de yok.
Ben çeşitli tecrübelere dayanarak "sınav yorumu" yapıyorum. Ve diyorum ki: Siz canınızı sıkmayın, bu sınav 'tecrübelerle' değerlendirildiğinde çok yüksek kapatacak bir sınav değil. Dua edin, bekleyin. Olur ya olmaz diye bir şey yok 82 ile kapattı işte o zaman sürpriz olur. Ben de çıkarım yanıldım arkadaşlar, çok da şaşırdım özür dilerim derim. Ne kazandım diye bakın ne kaybettim diye. Lakin rasyonel bir bakış açısı bu sınavın 80 üstü kapatacağı görüşüne sahip olamaz.
-
@shanks koptum ehehe
-
@can-mavi demek istediğim eğer engel eğrisinde dirsek noktası min mu ise lüks malların engel eğrisi ilginç çünkü dirsek yaptıktan sonra malı geliri arttığından daha fazla arttırıyor
-
Bu arada face de biri kaynak fotosu paylaşmış , soruya göre tahsil edilen miktar şta alacaklı olarak kayıt yapılmış , diğer fotoda ise dönem karı borçlu - ortaklara borçlar alacaklı olarak kar payı dağıtımı olarak muhasebelestirilmis kitap fotosunda
-
@casanova Ya hocam sen iyi misin? Ne umut tacirliği yapması!!! Algılaman da sorun mu var? Diyorumki bu sınavda mülakata 600 kişi kalacak. Hatta belkide 650 kişi kalacak. Bundan dolayı 80 üstü kapatmaz diyorum. Şurada daha 90 üstü yaptığını söyleyen bir kişi bile görmedim. En yükseği 87 yapmış nasıl oluyorda 650 kişi o araya doluşmuş oluyor. Sen anlamıyorsan ben napayım. Bu sınav 75 civarı doğruyla kapatacaktır. Bu da umut tacirliği değil. Çocuk çocuk konuşup adamın asabını bozma!!! Sen bu işleri bilmiyorsun diye ben umut taciri mi oluyorum. Hay Allahım ya çolukla çocukla uğraşıyorum. Sonra asabi oluyorum
-
@i̇lanbekleyenbiri ben de oyle okudum çoğu kişi oyle okumuş hayret ettim.
-
Arkadaşlar tartışmanın boyutunu neden buyutuyorsunuz , Allah izin verirse 5 6 ay sonra meslektasindan olacaksınız , yapmayın
-
@i̇lanbekleyenbiri bende öyle okudum basım hatası olmasın ya
-
sakin olalım hocam.lütfen.birbirimizi kırmaya gerek yok.
-
@paca08 bak sana söverim forumu kirlettim diye üzülürüm laflarına dikkat et canımı sıkma benim. Muhatap alma lan kemik mi geldi önüne dana.
-
@can-mavi Ya gelde büyütme hocam adam bana umut taciri diyor. Aslında sana da diyor. Biz burada yılların verdiği tecrübeyle tahminde bulunuyoruz. Hayır temelsiz atmasyon yapsam onun gibi neyse dicem de temeli de var. Neyse sonuç açıklanınca burada olacağım :))