2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paca08 bırakın bu işleri arkadaşlar bebe gibi klavye kabadayılığı yapmak yakışmıyor kimse ermiş değil bilemez ne olacağını ha bende 80 altı kapatır diorum ama hayirlisi
-
@i̇lanbekleyenbiri yanlışı soruyordu bende de hocam
-
@alika28 hangi soru ?
-
Soru yanlışı sormak istiyordu ama basım hatası olabilir bu kadar adamın yanlış okuması normal değil
-
@i̇lanbekleyenbiri kaynak la ilgili olan bir şık vardı
-
@paca08 bak hem kendin sataşıyorsun çoluktu çocuktu tecrübesiz şuydu buydu diye, dana dedim diyede anama sövüyorsun sen klavye delikanlısın bak reelde denk gelsek seninle... Neyse laf demeyeceğim adminler ilgilensin artık seninle.
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam hangi soru?
-
@hickskaldor mali tevzin sorusu
-
@casanova hocam sizi sükunete davet ediyorum
-
@tobıntax bende onu işaretledim
-
@olursaolur Bırakın ergeni konuşup rahatlasın reelde görse abi der burda zevk yapıyor işte.
-
Bnde a kitapcigi arkadasin ddgi gbi sol ustteki soru dogrudur seklinde okudm ve siklarda afalladm zaten sanki hepsi dogru gbi geldi
-
@paca08 usluba bak kahve uslubü alçal bakalım alçal ben düşermiyim senin seviyene hiç
-
bende doğrudur diye okudum mali tevzinle ilgili soruyu. arkadaşım da A kitapçığından o da ilk önce doğrudur diye okumuş işaretlemiş. geri tekrar kontrol ederken yanlışı sorduğunu farketmiş. yani A kitapçığında da yanlıştır diyormuş.
-
@paca08 hocam sizi de sükunete davet ediyorum guzel bi aileyiz kalp kırmayalım
-
Çıkmış sorulara baktım
Mali tevzin, hizmet-gelir-kaynak paylaşımını düzenliyor -
Dostlar sakin olalim.Burasi artik bir cok kisinin takip ettigi bir iibf mezun okuyan kim varsa onlarin platformu.Yalniz gerceklerle cok inatlaşmayalim.Dguy 100 soruluk bir sınav.Ve defalarca yazdim hicbirimiz cevaplari ogrenemeyecgiz.600.aday kac dogru yapmissa digerleride mulakata kalacak.Sen 85 ustumu bekliyosun git ozman mulakatina hazırlan.80 altimi bekliyosun burdaki tecrubeli kardeslerimizi dinle umutlan olay bu.
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam eğer a ve b kitapçığında soru ve şıklar aynı ise zaten doğruyu sorma ihtimali yok. 3 tanesi doğru 1 i yanlıştı. Mali tevzin yerel ile merkez arasındaki görev kaynak ve gider bölüşümüdür. 3 şıkta bunlardan bahsediyordu. 1 şıkta ise yerellerin kendi arasındaki bölüşümden bahsediyordu bu mali tevzin değil
-
A kitapcığıydı ilk doğruyu soruyor sandım ama 3 secenek de doğru gibi geldi sonra soruyu bi daha okuyunca yanlışı sorduğunu farkettim
-
@hickskaldor zaten yanlısı sormak istemiş soru. belki basım hatası olabilir diye düşünüyorum birçok kişi doğrudur şeklinde okumuş soruyu