2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@hahamas benim kitapçıgım A ydı ve yanlışı sormuştu yerel-yerel arasında bi paylasım yapmıştı ben onu işaretledim
-
@fatihmavcu aynen öyle
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam direk tanım sorularında doğruyu soruyormuş gibi algılanıyor genelde
-
Basım hatası olduğunu sanmıyorum biz yanlış okuduk bence
-
Guyda özellikle soruları yavaş okuyacam:)) zaten zaman bol
-
birazdan 10-15 kisi daha yeni uyelik açip mali tevzin li soruyu bende yanlis okumusum diyecek
-
@hickskaldor mali tevzin sorusu. Bende doğruyu soruyordu diyorum ama herkes yanlışı soruyordu deyince çok da itiraz etmedim. Ama şimdi bakıyorum doğruyu sorduğunu iddia eden çok da az değil
-
@alihan https://www.youtube.com/watch?v=zVcNkVt40KM hocam buradan izleyin hangi değerden sonra değersiz olur demesi bence hangi değerden sonra düşük mal olur demesi ile aynı siz orada farklı bir şeyi kastetmiş diyorsunuz sonıuçlar açıklanınca görürüz.
-
@alika28 çok eminim o sorudan kesinlikle yanlışı soruyordu ve b kitapçığında a şıkkıydı cevap diğer üç şık zaten merkez ve yerel yönetimden bahsediyordu
-
Yıldık arkadaş. Bir an önce açıklansa da rahata kavuşşak. İki gündür elimde kağıt kalem yanlış doğru hesabı yapıyorum. 83 85 ler 76 77 ler(inşallah) kafayı yiyoruz yavaş yavaş. Yine de kalp kırmaya değmez arkadaşlar... hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@alika28 yanlışı soruyordu hocam biraz öncede açıkladım
-
Zaten yanlış kabul ettim ben o mali tevzin sorusunu ister doğruyu sorsun ister yanlışı. Benim 78 doğrum var 2 tane de cevabını hatırlamadığım soru yani neyi işaretlediğimi tam hatırlamadığım. Umudu kestim açıkcası 78e kadar düşmez diye tahmin ediyorum.
-
@i̇lanbekleyenbiri ben futbolcuyu ticari mal yaptım valla
-
@i̇lanbekleyenbiri özellikle bu sınavda dikkatsizliklerim olmasın diye yavas okumaya calıştım ama ona ragmen yine de dikkatsizlik ettiğim yerler olmuş galiba kpss formatına alıştık ve cevaplarda önyargılıyız bize %80 dogru gelen şıkkı hemen işaretliyoruz:)
-
@kpss-a-bağımlısı Ayıp adama mal denir mi
-
@alika28 bende de doğru diye yazıyordu çok emin gibiyim. Acaba misal a kitapçığında doğrudur b kitapçığında yanlıştır diye sorulmuş olabilir mi? Ben doğrudur okuduğumu düşünüyorum ve A kitapçığıydım.
-
@casanova hocam elitlik gibi bir derdimiz yok yani oluşmasını istediğimiz şeyin adı elitlik değil önce bunu netleştirelim, evet özelden iş çirkinleşmiş ama dana falan diye hakaret eden ilk olarak sizsiniz gördüğüm kadarıyla o yüzden özelden yazılan bir şeyle ilgili, hele de ilk siz hakaret etmişken nasıl bir tepki vermemizi bekliyorsunuz?
-
@i̇lanbekleyenbiri ben de kendime aynı şeyi söyledim hocam:)
-
@fatihmavcu hangi soruyu konuşuyorsunuz arkadaşlar.
-
@replaa anladığım kadarıyla mali tevzin hocam