2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar şıkta kar payı dağıtma mi yazıyordu yoksa kardan pay ayırma mi yaziyordu
-
@kpss-a-bağımlısı bazı futbolcular gerçekten ticari MAL
-
@can-mavi
Kar payı dağıtma -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar şıkta kar payı dağıtma mi yazıyordu yoksa kardan pay ayırma mi yaziyordu
Acil cevap fac eden ilhan hocaya sordum , dün ona kar payı ayırma demişler
-
Biri ortaklara kar dagitimi digeri ortaklara kar payi odenmesi hatrliyrm bn
-
Ne olur artik kac dogru kapatma yotumu yapalım
-
@i̇lanbekleyenbiri ticarisi fazla bence bknz: Tarık Çamdal gerçi o Demirbaşlarda da yer alabilir :))
-
@fagam91 b kıtapçığıydı benimki ama bende doğruyu sormuş gibi okudum. Muhtemelen biz soru köküne değil sadece mali tevzin yazısına odaklandık
-
@i̇lanbekleyenbiri B kitapçığı yanlışı soruyordu eminin hocam
-
@06wagner nasıl yaa mali tevzin sorusunda yanlışı mı soruyormuş atıcam kendimi bi yerlerden :(( benim kitapçığımda doğruyu soruyordu doğruyu sormuş olmalı yani
-
Sınav biteli 30 saat olmuş soru tartışması bitmemiş. Bu sınav kolay görünümlü çok zor bir sınavdı.
-
Mali tevzin hizmet bölüşümüdür atladığınız bir şey var yanlışlık yerel yerel ayrımında değildi bir şık mali federalizmin konusuna giriyordu hangi hizmetlerin yerelde hangi hizmetlerin merkez tarafından yerme gatireleceğinden bahseden şıktı yanlış olan cevap oydu müdahale etmek gereği duydum.
-
@agor hakareti ilk ben etmedim, ben kişiyi gönderir dahi etiketlemedi ki o alenen beni etiketleyerek tahrik etti lütfen dikkatli bakın, bakmayacaksanızda bu işi bırakın.
-
@ucanbalon sanırım yanlışı soruyordu çünkü çok düşündürmüştü o soru beni kaynak hizmet seçim yapamıyordum ama soru köküne dikkat edip yavaş okumamız gerekiyormuş
-
O zaman forum yine karışmışken biraz da ben karıştırayım. Hangisi hazinenin işlevi DEĞİLDİR demiyor muydu? Paranın istikrarını sağlaması idi hatta cevabı
-
@replaa değildir demiyordu hocam hangisi hazinenin klasil görevidir tarzı bir şeydi soru
-
@casanova kardeşim tahrik olarak hakaret etme hakkı bulacaksak ben de başlayayım şimdi sana hakaret etmeye. Lütfen üslubuna dikkat et. Adama dana demişsin üstüne haklı gibi konuşuyorsun.
-
@herhangibiri
----------------------/-------------------------------
150. İlk Madde ve Malzeme Hesabı
150.01. İşletme Malzemesi
150.01.02. Temizlik Malzemesi
150.01.02.01 Çöp Kovası
100 Kasa
-----------------------/----------------------------
Hocam normalde yorum yazmayacaktım insanlar biraz gergin. Sınavdan sonra yorum yapacaktım ama bunun adını görünce dayanamadım -
Dana demedim adana dedim.
-
@nopainnogain vayy be çok enteresan bir sınavdı ya benim bunla beraber 3 tane çok çok basit hatamdan soru gitti. Herkeste az çok bu durumda sanırım.