2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri soru çok zordu ama kimse umursamayinca yanlış okuduğumu anladım.
-
@paca08 kardesim sen tecrubelisin bunu aktariyosun.
-
@tobıntax belki doğruyu soruyodur:D
-
@casanova haksızsın kardeş bi kes artık ne uzattın ya boş yere meşgul ediyorsun burayı hayır 80 üstü kapatacak dedirtsen ne geçecek eline amaç ne yani neyin yarışı bu
-
@yasaklı Bırak konuşsun dünkü ergen işte
-
@yasaklı hocam bnde onu yazmistim ayni konuya degindinzi.Millet ne zannediyo bir tek bn biliyorum bir tek bn calisiyorumBir tek bn cari orani yapiyorum.Ya zaten sen mülakata kaldigini dusunuyosan simdiden basla.Birakta sınavda kacirdigikiz basit soruların acisini yasayalım 75 e dusmesini bekleyelim buna bile karısiyolar.Acıklaninca her sey ortay cikacak.
-
Bu gruptan 600 un icinde cok kisi olacaktir. Bu isle kafayi bozmus, gecenizi gunduzunuzu bu işe vermis insanlarsiniz.Daha burada 90 dogru diyeni görmedim. En fazla 10 kişi 80 uzeri yaptigini soyledi. Vmy 85 ile dguy 82 ile kapayacak dediginizde @can-mavi dostumuz inatla 80 uzeri alan hazirlansin dedi. Ben yine kendisinin dedigi gibi 77 gibi kapayacagini dusunuyorum. 600 kisi az bi sayi değil. Ve herkes bizim gibi hazirlanmiyor ve son olarak gecen seneki guy sorulari gayet kolaydi burada tartistigimiz en az 10 soru var. Sadece biraz rasyonel dusunelim.
-
@i̇lanbekleyenbiri ya doğruyu soruyordu diyenlerin kitapçığı neydi merak ediyorum mesela benim a kitapçığıydı ve birkaç kez okudum doğruyu soruyordu diye yaptım ama yanlışı sorduğunu belirten o kadar çok kişi var ki direk kabul ettim. Acaba bir baskı hatası olabilir mi çok merak ediyorum
-
@zenginmemur Bu sınav açıklanacak ve bu arkadaş bu forumda yüzsüzce yazmaya devam edecek. Bu gibi tipleri 4 yıldır görüyorum. Bıkmadan da eğitmeye çalışıyorum ama nafile. Ya burada derece yapmış adamlar bile 80 yapamamış. Adam hala konuşuyor. @can-mavi arkadaşımız kaymakamlık mülakatından daha yeni elendi. Birçok sınavı da kazanıyor. O bile 80 yapamamış bu neyin inadı anlamadım.
-
@alika28 benim b idi ama bende doğru diye okudum
-
@alika28 a kitapçığı benim de. Sol en üst teki soru belki bizim kitapçıkta doğruyu soruyodur. Bu kadar insan yanlış okumuş olabilir mi
-
@pareto_wilfredo @genclerbirlikli @Antimülakat @Agor buna gerekeni yapın. Geçmişe döneklik tüm gönderileri karşılıklı inceleyin lütfen, eğer üstünüze düşeni yapmazsanız forumun elitliğinden gerçekten şüphe ederim ve gölge düşürmüş olursunuz. Hayır gerçekten Allah korkuma susuyorum şu yaptığına. Son 20 30 50 gönderimi inceleyebilirsiniz, kimsenin tavuğuna kışt demedim, kimse için kötü bir temennide bulunmadım ki ben sınav yüksek kapatsın bile demedim, sorularda aklı takılan herkese yardımcı olmaya çalıştım. Gerek resim attım, gerek cevabını çözdüm söyledim. Üzüleni teselli etmeye çalıştım, bakabilirsiniz gönderiler ortadadır. İzin vermeyin artık böyle şeylere, benim elim armut toplamıyor sadece seviyesine düşmek istemiyorum o kendi kendine sövüyor hala oyalayıp diye bekle dedim.
-
@ahmetcky
doğru değildir? -
@alika28 b ve doğruyu okudum 1, 2 değil sadece forumda onlarca doğruyu okuyan var.
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam benimde a di bende dogruyu soruyor diye okudum. Hatta yanlis mi okudum bi daha bakiyim dedim yine doğru olarak gordum.
-
@casanova Sen bana dana dersen evlat bende sana hakettiğini söylerim. Sende yürek olsa gelir yüzüme söylersin ama ben orada yazdıklarımı yüzüne de söylerim. Çünkü hakediyorsun. Sen forumun ortasında bana dana diyeceksin. Bende sana gel yüzüme söyle dedim. İki dakka delikanlı ol diyeceğimde nerede peh!!!
-
@beveridge-eğrisi Eğer basım hatası varsa hiç şaşırmam iptal olur soru
-
@shanks acaba şu olabilir mi
b c d şıklarında merkezi yerel yazıyordu millet soruyu tam okumadan farklı olan şıkkı (a) şıkkını işaretlemiş olabilir mi -
Doğruyu soruyor diye okuyanlar hangi şıkkı işaretledi? Bu da önemli:)
-
@i̇lanbekleyenbiri olabilir ama ne bileyim bu kadar çokta olmaz sanki hepimizin mi kafa gitti