2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri liste nerede hocam ?
-
-
Gelmez diye sallamadık oturduk guya çalıştık umarım çok bi farkı yoktur sınavın mali hizmetler gibi kazık bi sınavsa hava alır geliriz güzelim ankaradan
-
Ayy geldi cook sukur ingilizceyi ne yapcaz yaa hic beklemiodum supriz supriz
-
Arkadaşlar istatistik bölümünün iibf denkliği var mı?
-
@balans-etkisi valla aynen hocam ben hic beklemiodum dediniz gibi zor olursa havamizi aliriz
-
@istatistikçik izmir guyla ilgili düşüncelerinizi merak ettim
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, başvuru sayısı itibari ile belliydi bu puana düşeceği ki ben bir puan daha düşer diye tahmin etmiştim. Belki dil faktörü, belki ailesel sebepler de etkili olmuştur ama bu GUY için bize fikir verdi Umarım forumda atanamayan kalmaz, başarılar dilerim.
-
@gg352017 Açıkçası guyda en yüksek kapatacak ilin 79,7 civarı olduğunu hesaplamıştım İzmir de tahminime göre en yüksek 2. veya 3. il olur diye düşünüyorum 78,5-79,4 aralığında.
-
@i̇lanbekleyenbiri eyvallah hocam
-
Arkadaslar dguy a kac kisi başvurmuştu ?
-
soru dagilimi hakkinda bilgisi olan var midir? ing disinda gecmis yillarda nasil bir dagilim olmus. 25 er tane mi hepsinden ?
-
@bg2603 bi kere mali hizmetler uzman yardımcılığı sınavına girmiştim bu kadar kazık bi sınav görmemiştim doğrusu tasarruf paradoksunun diğer adını falan sormuşlardı umarım o ayarda bi sınav olmaz
-
@luthor Var hocam.2014'de geldi diye hatırlıyorum.
-
@balans-etkisi arkadasim mhuy benim de gördüğüm en zor sınav yani taşra olup da bu kadar kasmalarını ben de anlam veremiyorum bence dguy un sorulari muy gibi gelir mhuy kadar kasmazlar
-
hayırlı uğurlu olsun hepimize @Shady1 yollar hep maliyeye çıkıyor hocam :)yıllaaar yıllaaar önce İLK başvurduğum sınavdı...ve süreç bununla biter inşallah
-
@olursaolur bende mhuy kadar kasacaklarını sanmıyorum ama guyun bi tık üstü defterdarlık uzman yard sınavı gibi olabilir diye düşünüyorum
-
@onuktekin Tamamdır hocam sağ olun
-
@balans-etkisi o tip gelirse beni birakin siz devam edin
-
Dguy kaç soru çıkıyor? Ve sinav kaç saat sürüyor bilen var mı?