2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@alika28 78
-
@zenginmemur ben de aynı durumdayım ama anket beni biraz umutsuzluğa itti eğer manipule edilmemişse. 79-80 ile kapatırsa aşırı üzülürüm
-
@şampiyon kardesim peki 80nin altina kac puan daha iner?Kaca kada kesin umutlu olalim.
-
Su 24 ayligina kiralama sorusunda kasa banka vardi bankali olan cvp yazmslar. Peki kasali olan sikta da gyg gelc aylara ait gid gel. Yillara ait giderler mi vardi? Yani iki sik ayni sadece banka ve kasa mi degisikti? Yoksa alakasiz siklarmiydi
-
@alika28 iste o heyecan var belkide yanlislar benim dogru olcak yükselecek yada dogru kabul ettiklerim yanlis cikip 75lere kadar dusecem veyada 70 iste esneklik kalmadi bnde
-
@benim tahminim 77 açıkçası daha da düşebilir
-
@biriibfli hocam bn o sotuyu kendime dogru aldim ama iste simdi hic hatirlamiyorum sıkları sanki diger sıklar cok alakasızdı
-
@şampiyon hocam bnde muy sinavi ve gecen yilki guy sınavindan umutluyum acikcasi.Muy sınavı 80de 60 a düsmus ve kapatma puani 89 falan saglam kisiler katılmis yani birde bursa ve antalya 82de kaldi.
-
@şampiyon kpss puanım var ama 16 yanlışım var su anda daha da bakınca artar mı bilmiyorum
-
@zenginmemur hocam cvplara oyle yaznca kafam karsti acaba ayni siklardi da dikkatsizlikten gittimi diye
-
@biriibfli hocam ilk ay paz.sat. dag gideri, yil için kalan 2 ay gelecek aylara ait giderler ve sonrasi gelecek yillara ait giderler olan borc tarafinda yer alan secenek dogruydu yanlis hatirlamiyorsam.
-
78-79-80 bandında kapatcak gibi geliyor ucundan girersem çok sevinirim çünkü son dkka iktisadi kamu kurumlarını silip derneği işaretlemiştim
-
@kaimoğlan hocam iste bu sikka bnzeyen alacaginda kasa olan sık varmiydi acaba verilen cvplara bakin bankali olan kasali olan degil yazmslar.
-
@kaimoğlan hocam bu soru benim hatirlayamadiklarimdandi şimdi siz yazınca hatırladım. Doğrulugundan emin miyiz acaba
-
@ceks74 mali tabloları aylik duzenleniyordu dogru diye dusunuyorum hocam.
-
@kaimoğlan diger sıklar alakasızmiydi yani hocam
-
@biriibfli Cevaplar icerisinde yanliş olan birkaç soru var orada ne kastetmişler anlamadim
-
@tysbyno-hi baktıkça yanlış artıyor çok düşürücü sorular vardı bide dedim ki çok dikkatli çözecem yavaş yavaş çözüp en son çıktım ama yaptığım basit hataları görseniz en çokta onlar üzüyor yıpratıyor çok düşürücü soru vardı
-
@zenginmemur Hocam cevabi hatirliyorum digerlerini net hatirlayamiyorum. Ama bence alakasiz şıklar vardı
-
@kaimoğlan insallah oyledir:)