2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi bursa 50 kişi 5 katı 82 yle kapadı hatta benim bursa ydi en yüksek burası kapadı izmir le beraber
-
@duyguuu37 hocam bilemem onu da öyle bir şey olursa haberi duyulur bizim oralarda. yazarım öyle bir duyum gelirse hemen. ama sanmıyorum çünkü bayram haftası olduğu için kimse gözetmen de olmak istememişti zorla yaptılar bizi yani şimdilik sanmıyorum ama haber alırsam paylaşırım sizlerle.
-
Günaydın arkadaşlar o gün bugün olsun inşallah , bugün açıklanmaması için hiçbir makul sebep yok
-
Acıklansada yolumuza baksak artık
-
Bu 100 sorunun içinde olmayan bide şöyle bi soru vardı yanlış mı hatırlıyorum tasarruf eğilimi yüksek olan birinden vergi az alınmalı gibi bişeydi canlanma yaşanmak içim yanlış olanı soruyordu
-
@otuzyılsavaşı Mamül ve yarımamülü de mi ekliyoruz ?
-
@yasaklı yanlış biliyosun hocam yüksek ücret düzeylerinde gelir etkisi baskınken düşük ücret düzeylerinde ikame etkisi baskındır geriye bükülen arz eğirisi negatif kısımda gelir etkisi baskın adam zengin zaten ücreti arttırsanda boş zamanı tercih ediyor diye kodlamıştım :)maliyedeki verginin gelir etkisiyle karıştırılıyor genelde orda kişiye vergi koyuyosun adam daha çok çalışıyor vergi yüzünden maliyedeki gelir etkisi çok çalışmak iken iktisattaki gelir etkisi boş zamanı tercih etmektir
-
@şampiyon o soru var canmavi nin paylaştıkları arasında
-
Gecen guy dan sonrada aynı gün açıklanıyor dediler 4-5 bekledik.bence çarşambaya kadar umutlamayın
-
Geçen sene guy öğlen 2-3 gibi açıklanmıştı. Açklansın da yolumuza bakalım artık.
-
@balans-etkisi ikame gelir sorusunu diyorsanız o soru daha önce çıkmış bir soru Cvp ikame diyor
-
@alika28 krtik seviyedeyim kendime kızmaktan başka hicbir sey yapmıyorum.Dogru saydıklarımı insallah kurumda dogru kabul eder
-
@tysbyno-hi mümkün değil cevap gelir etkisi konuya bi daha baktım şimdi negatif kısımda gelir etkisi ikame etkisinden büyük dikey eksen w(ücret) yatay eksen L(emek) ücreti arttır negatif kısımda emek düşüyor yani ücret artınca çalışma düşüyor haliyle cevap gelir etkisi
-
@uruk-hai doğru cevap dimi bu
-
@tysbyno-hi nasıl yani
-
@balans-etkisi hocam düzeltiyorum gelir miş kontrol ettim. Pardon
-
@tysbyno-hi 4 yıl iktisat okudum hani başka bi ders olsa neyse :))benim sınavdan ümidim yok ama guyda bu sorulardan bazıları birebir gelcek bence
-
@eliff 50 kiside 100kusyr aday 82 dogru yapmıssa bu sınavinda dusmesi lazım.Gecen yıl bursa 82 kpss ile 5000 kusur sırayla kapattı.Dguy nasıl 80nin altina dusmez bu anket beni biraz korkuuttu acikcası
-
@zenginmemur kaç doğrudasın
-
@zenginmemur hocam ankete düşük doğru yapan katılır mı sence bide buradakiler iyi puan alan insanlar genelde 600 kişi az değil illaki düşecektir sınava giren çoğu kişi zaten halizarda çalışan insanlar illaki onlarındı çok hataları oldu 95 90 KPSS si olan adamın 85 doğrusu tam çıkmıyor nasıl 80 üzeri kapatsın