2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@moonlight peki hocam sizin kendi bekledğiniz puanınız ne
-
@vlkrt yoktu dostum
-
@gmsmustafa 76-77 ile kapatır diyoeum ama şimdi biri der ki kendi 78-79 yaptığı için 76-77 diyor
-
aradım açmadılar. başka arayan var mı?
-
@moonlight hocam inşallah yaaa ne kadar sevinirim benimde kritik
-
@yasemen bir sürpriz olmazsa çok sevineceğim
-
@moonlight inşallah hocam
-
@kuşçubaşıeşref o zaman doğru yapmışım teşekkürler
-
Facebook da adamın biri 85 ile kapatır yazmış girdim profiline baktım sınava girmemiş her yazılana çok itibar etmeyin dostlar.
-
Hangi numarayı arıyorsunuz
-
Şoyle de bir durum var.Bu sınava hazirliksiz yakalanan buyuk bir kesim var.kimse basvuru puaninin 80 nin altina dusecegini tahmin etmiyodu.3600 e tabi olmayan uzman yardimcisiyim.listede adimi gorup son hafta izin alip son dakka calisan çogunluktan biriyim.
-
0 (312) 415 36 16 sınav hizmetleri müdürlüğünün numarası.. aradım açmadılar, öğleden sonra denerim tekrar
-
@wow açmadılar ise daha iyi muhtemelen listeyi hazırlamayı uğraşıyorlardır sadece öngörü genelde telefonlara cevap verilmediği de öyle olur sonra üstten onay gelir açıklayın diye açıklanır
-
Bana gelen bilgiye göre sonuçlar hazırmış.Üstadlar imzayı attığı an yayınlayacağız sonuçları ancak zaman olarak kesin bir şey diyemiyorum bugün yada en geç yarın dediler.
-
77 77 77 TİK TAK TİK TAK 77 77 77
-
@kaymakam ortalığı karıştıracak bir bilgi hocam :))
-
O zaman üstatlar ögleden sonra imzalar, saat 15.30 dan sonra yayınlanır
-
@ceks74 herkesin hakkında hayırlısı olsun.Önce mülakata kalacak 600 kişi ardından mesleğe katılacak 300 kişi hak eden ve işini hakkıyla yapacak kişiler olsun.Mutlaka ki bu sınava giren 3000 kişi de bu mesleği hak ediyordur.
-
Al işte yine 5 dk bir foruma bakcam
-
@kaymakam eyvallah hocam hepimiz için hayırlısı