2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kuşçubaşıeşref Gibi başkanı Adnan Ertürk 23 haziran rahmetli oldu. Şu anda kim bilmiyorum vekaleten birisi atanmıştır.
-
@alperen-turkuaz vekaleten Necmi Keskinsoy
-
@emredurmaz ne zaman açıklanır?
-
Bugün açıklanmayacagini sabah yazdım ve gittim ders çalıştım geldim. Siz hala bugün die bekliyorsunuz bekleyin bekleyin
-
@atkinsons Sana ne birader sana mı soracağız bekleyip beklemeyeceğimizi ???
-
@atkinsons açıklanmayacak dediysen neye göre dedin söyle bilelim ben de diyuorum o zaman pazar açıklanacak pazara kadar kimse gelmesin buraya
-
@atkinsons Hıncal Uluç gibi çıkışların var dostum
-
@atkinsons madem açıklanamayacak niye gelip takip ediyorsun
-
@atkinsons bunu, bunu, bunu alın burdan.
-
@uruk-hai derse arada mi vermeyelim:)
-
@atkinsons sen daha yenisin galiba atiba 2 günlük üyenin duyumuna bile inanılmazken 6.hissine mi inanacak bu insanlar :))
-
müneccim boku yemek= gelecegi gormek isteyen azimli sahislarin yapmasi gereken islem.
-
@atkinsons
Yazıp gidiyorsun sana neden acıklanmıycak duyumunu söyle diyor millet bilirkişi mi zannediyorsun kendini.
Sen öyle dedin diye millet beklemeyecek mi ? -
@uruk-hai çok güldürsdün beni tmm kardesim aciklanacak diyeni baş üstünde taşıyalım. Açıklanmayacak gidin gelecek sınavlarınıza çalışın diyeni alalım burdan. Tamam madem açıklanacak bi 2 saat sonra:)) oldu mu
-
@atkinsons dostum nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun. Neye dayanarak. Bize söyle de bizde senin gibi rahat rahat ders çalışalım
-
@maxmin Usta, atkinson dan atiba yı da cagristirdigimiza göre devreler yandı hayirli olsun
-
@atkinsons, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@uruk-hai çok güldürsdün beni tmm kardesim aciklanacak diyeni baş üstünde taşıyalım. Açıklanmayacak gidin gelecek sınavlarınıza çalışın diyeni alalım burdan. Tamam madem açıklanacak bi 2 saat sonra:)) oldu mu
-
@atkinsons o zaman neden aciklanmadigini veya ne zaman aciklanacagini soyle de biz de beklemeyelim.
-
@Priss Nerelerde acaba o bilirdi boyle seyleri
-
ne zaman açıklanır? fikri olan söylesin..