2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sapık gibi gib i arıyom artık sesimdem tanıyorlar beni hihihi
-
70 le İzmire hak kazanan arkadaşımız Dguy sonuçlarını beklemekten ders çalışamayan rakiplerini eleyecek
-
@milton bu saatte teli aciyorlar mi ?
-
@falanfilan sadece linkin 2. Satırını okudum
-
@can-mavi güzel soru
-
Arkadaşlar forum da dguy dışında konuşmayın bi zahmet ! Son 2 sayfa okul müdürlüğüyle alakalı dguyla alakasız muhabbetinizden oluşuyor.
-
Tuğrul hoca hesabı kapatmış mı bana mı öyle geldi
-
Şu kalan süreçte nasıl bir program yapmalıyız? 4t guy denemeleri güzel ama insanı yıpratıyor. Sadece imece ve her güne bir dersin konu tekrarı mı yapmalı yoksa sadece imece defalarca dönülmeli mi sizce?
-
@milton ay sana heyecan yapma dedikçe kalbimi inletiyorsun ️ Allah’tan gündüz seni oyaladım da biraz gib ‘tekiler rahat etti
-
@no33 günde 1 adet 4t denemesi ve çıkmış 5 guy çözümü:)
-
Bu meslek vergi müfettişliği ile kıyaslandığında ne gibi artıları eksileri var acaba
-
@no33 en eksik olan konular listelenmeli , kalan gün sayısına bölünmeli , günde iki imece çözülmeli vakit kalırsa eksik konulardan çıkmış sorulara bakılmalı
-
@cesss mesleğin ne olduğunu kimse bilmiyor hocam. tek bildiğimiz şey çalışacağımız yer. o yüzden kıyaslayamayız.
-
PTT sınav yerlerinde değişiklik yapılmış yazmışlar twittera gireceklere duyrulur
-
@hahamas dostum önceden 30 kişi alınmış belki bir fikir edinebiliriz diye düşündüm
-
@james-buchanan net bir bilgim yok kardeşim. Sorduğumuz dostlardan net bir haber gelmedi. Bir haber geldiğinde muhakkak bilgi veririz.
-
neden açıklamıyorlar? bi gözüm burda yakacaklar sayıştayı:(
-
@cesss vergi müfettişliği doğrudan bakana bağlı teftiş kuruludur , kariyer açısından daha iyi bir meslektir teftiş olduğu için , sadece özel değil kamuyu da teftiş eder .. dguy ise merkez uzmanlığıdir , cakili kadrodur , taşra daki gelir idaresinin yaptıkları işi merkezde koordine eder , gelir politikası vs islerini yapar .maaşı ise 3600 ek gösterge olarak vmy veya merkez uzmanliklari nin aynısıdır
-
@antimülakat sağolun hocam.
-
@can-mavi eksik olma sağol bilgin için