2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@futureguy burda da adalet YoK malesef , sorunun iki doğru ya da yanlış cevabı var A ve B , X şahsı C yapıyor herkese 1 puan
-
@north-remembers denk geldi kardeşim, öyle düşünüyorum.
-
@moonlight Yanlış soru eklemeseler direk keşke
-
@enki hocam senin tartışmasız dediğin soruya baktıktan sonra ikircikli dediğin sorular garip kaçtı. Galiba doğru yaptıklarını tartışmaya acmiyorsun. Ama yanlışlarin ikircikli. Yani tartışılabilir.
-
Yedek akce sorusunun cevabi da 50bin olmayacakmi ayrilmasi gereken diyince donem net karin %5ini almamiz gerekmiyomu
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@futureguy burda da adalet YoK malesef , sorunun iki doğru ya da yanlış cevabı var A ve B , X şahsı C yapıyor herkese 1 puan
Daha adil Öner’im ise şu : Yalnızca A ya da B yi işaretleyenlere 1 er puan vermek .. idarenin kusuru benim değil
-
Yalnız 87 yapan da varmış acaba kaç tane var, 25 tane 90, 25 tane 89, 25 tane 88, 25 tane 87, 50 tane 86, 50 tane 85, 50 tane 84, 75 tane 83, 50 tane 82, 50 tane 81, 75 tane 80...... Arada fire veren olsa 78 79 olur mu ki
-
Kurulan cümlelerin içeriği doğru olsa da, üslup sıkıntılıysa herşeyi siler süpürür. Burada bekleme tercihinde olan insanları yüksek perdeden azarlar gibi yaptıklarının yanlış olduğunu söylemek ne derece doğru acaba. Sınav gününden bugüne bende takip ediyorum burayı ve gibi, evet koşa koşa takım elbise almayacağız veya yarın işbaşı yapmayacağız ama bir sonuç sadece bu gerekçelerle merak edilmez diye düşünüyorum. Herkesin görüşüne, söylemine, duruşuna saygı duymak insan olmanın gerekliliğidir. Burada kimse bir diğerinden daha üstün ya da düşük akılda değildir ama tercihleri farklıdır saygı duyulmalı ve eleştirilecekse de hassasiyetle yaklaşılmalıdır. İnsanlara yüksek perdeden çatarak doğruyu savunduğunu iddia eden herkes yüzlekliğin vücut bulmuş halidir.
-
@noturns bunu anlayan inanin cok nadir kisi olacak hocam,sorular tartisilirken ne artistlikler yapanlar oldu,usluplarina deginmeyecegim bile,guzel insanlar da var tabi ona soz yok,insanlar saniyor ki sosyal bir mecrada olan insanin herhangi bir karakteri ya da bilgisi yok,ha birde garip bir grup var,yonetici hocalarimiz haric,bayag kendini ust level sanan,hassasiyetiniz hep devam etsin insallah,cokca basarilar
-
Umarım guy u da yapıp hepsini birlikte açıklayalım gibi bir fantazi düşünmüyorlardır.
-
@duyguuu37 Hocam sen yazdıkça ismini her seferinde dguy okuyorum hissediyorum kazanacaksın :))
-
@parasalci özsermayenin %20sine kadar ayrılır. 500 %20 100.000 Yapar soruda 60.000 vermiş zaten geriye 40.000 kalıyor. Guy sorusu bu da
-
@parasalci dostum bende senin gibi düşünüyorum ama ortalık karışmasın siye ses etmedim hiç. Ferhat Yıldız’da dediğin gibi anlatmış kitabında. ayrılması gereken 50bin, ayırabileceği 40bin diye düşünüyorum ama hayırlısı.
-
Hadi artık gibbbbbbb
-
Evet dogru diyorsunuzda benim calisitigim kitapta ferhat yildiz cikmis sorularda net karin %5 almis gerekli diyince kafam karisti gittim sinavda 50 bin yaptim cevap 40bin herkes onu yapmis .
-
@baybatur Aynen hocam dogru soyluyorsunuz.Kucugun rizasi olacak hersey 15 yasi gostersede.Cunku siz o sikki isaretlediniz.Onemli degil MK da yazsada sizin kilvuzunuz kpss kitaplari sanirim.TDK ne demis Hukuk Profesoru ne demis muhim degil.
-
77-78,e düşmeyecekse boşa çırpınıyoruz gibi
-
@duyguuu37 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Ben burada olan birçok şeyin işsizlik ve sınav kaygısından kaynaklandığını anlayabiliyorum az çok. Ancak tek korkum, atanıp meslektaş olmak nasip olursa, bu tavırda olan insanların tutumlarını kurumun içinde de sürdürecek olmaları. Bir sinir handikapı içinde nefes alıp vermeden burada yazılan yazıların gerçekliği yansıtmadığını anlayabiliyorum.
-
@baybatur Pozitif dissallik net bir sekilde MSM>MOM olacak fakat diger sikta yanlis yani soru hatali.Engel egrisinde soruyu hatirlamiyoruz degersiz hale geldigi mi degersiz hale gelmeye basladigi mi.Ayni sekilde grafik sorusu nereye kivriliyordu bilmiyorum net biseyde gormedim.Sta sorusundada eksiklik mi var yoksa baska birsy mi var bilmiyoruz.Suan gordum ayirabilecegi ve ayrilmasi gereken hatta ayrilabilcek gibi farkli kavramlar var o soruda ikircikli bana gore.Sana gore Bulgaristan sorusu tartismaya aciktir ne bileyim hocam.
-
Acaba kitapçıklarda bi skinti mi var ondan mi gecikti.mali tevzin sorusunu dogrudur diye okuyan hazinenin klasik gorevlerinden degildir seklinde gorenler.ya da topluca dikkat eksikligi hastaligimiz var.