2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
10,000 kişinin girdiği guy'u 4.günde açıkladılar ama 3000 kişilik dguy'u açıklayamadılar.
-
@moonlight ben de öyleyim ama bir çok insan yaşamış bu dikkatsizliği ,hayırlısı olsun
-
Soru iptal olursa nasıl öğreniriz
-
beyler gib unuttu galiba dguy'u.
-
0312 387 33 45 Dahililer.. 1330-1336-1344-1345-1348-1349-1350-1351
-
@adnan-ötüken bendede doğrudur soruyordu eminim yüzde yüz..ama belkidei hatası değildir; belkide farkl i sormuslardir
-
@james-buchanan Hocam yineliyorum , bence şuan her şey hazır imzalar atıldı ama bekletiyorlar .. Hazırsa niye bekletsinler diye sormayın beni sinir krizi geçirten de bu zaten
-
Arkadaslar arayan oldu mu ya da bir duyum alan bugunde mi aciklanmayacak
-
@shanks sonuçlarla birlikte yazarlar. Geçen sene guy da 2 soru iptal oldu
-
@duyguuu37 umutsuzca aradım komisyonun takdirinde bize bilgi verilmiyor dedi gerçekten sıkıcı olmaya başladı
-
Ziraat elden gitti, inş guy da gitmez.
-
Sırf şuraya yorum yapabilmek adina üye oldum. Oturup önünüzdeki sinava odaklanmak yerine ne zaman aciklanacak diye beklemenin mantigi nedir?dguyu kazansaniz da kazanmasaniz da önümüzdeki sinav bizim için alternatif farkında degil misiniz. ne olacak açıklanınca koşarak takım elbise almaya falan mi gideceksiniz süresel bir sıkıntı mi var ?zaten mülakat aylar sonra olur derdiniz ne gerçekten. Sizin gibi binlerce kişi yıllardır sinav iş kaygisi içinde zaten hepimiz ayniyiz.
-
Sinirden basım ağrıdı sınav ı hemen açıklayalım gençler ona göre önüne baksın niye demiyorlar.
Neden bu yavaslık.
Niye açıklanmıyor biri mantıklı bişey söylesin ya . -
@yeterkardesim Sana ne sen hastamısın asıl bizim ne yaptığımız seni ne ilgilendiriyor.
-
@yeterkardesim çünkü merkez uzmanlık. Çünkü kazanıp kazanmadığımızı merak edyoruz. Çünkü beklenti içerisindeyken ders çalışamıyoruz. Çünkü SANANE ?
-
Bence bugünü es geçmez yaa o kadar da değil, bir duyumum yok ama şimdiye kadar hazırdır her şey
-
@yeterkardesim, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Sırf şuraya yorum yapabilmek adina üye oldum.arkadaşlar sizin psikolojik problemleriniz mi var? Oturup önünüzdeki sinava odaklanmak yerine ne zaman aciklanacak diye beklemenin mantigi nedir?dguyu kazansaniz da kazanmasaniz da önümüzdeki sinav bizim için alternatif farkında degil misiniz.ne olacak açıklanınca koşarak takım elbise almaya falan mi gideceksiniz süresel bir sıkıntı mi var ?zaten mülakat aylar sonra olur derdiniz ne gerçekten. Sizin gibi binlerce kişi yıllardır sinav iş kaygisi içinde zaten hepimiz ayniyiz.
Bu kadar rahatlık da fazla bence Ha tabi 85 üstü yapıp kendini garantiye aldığın için böyle söylüyorsundur , 78-79 sınırda olaydın da göreydim seni
-
Şu gunlerde hayatıma heyecan katan 2 şey var biri gib in sitesinin kasmaya başlaması diğeri de forumda arada oluşan gergin ortam :))
-
@yeterkardesim bi bitmediniz ya gidin çalışıncılar.
Biz sizin kadar kendi geleceğimizi düşünmüyoruz çünkü .
Demek ki çalışamıyoruz keyfine çalışmamak için bahane mi arıyoruz sanıyorsun.
Kritik durumda olanlar var akibetlerini merak etmesi gayet doğal.
Sanane sen git çalış önünden alan mı var ? -
5.günün şafağında dguyu bekleyin şafakta gib e bakın