2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
- Gün bugün değil mi duyum mu aldınız vallahi yarın demeyin dayanamıyorum artık
-
03123873345 dahili 1351
-
@narca @emredurmaz ne zaman açıklanır?
-
Ya ahahaha muazzam muhabbet arkadaşlar bu 5. Günün şafağı muhabbeti Yüzüklerin efendisinde geçen bir replik hatta gandalf söylüyor :((((
-
@hahamas la 5. Günün şafağı geçti çakma gandalflar günleri karıştırmayın.
-
Arkadaşlar burada çoğu tecrübeli arkadaşlar 80nin altını göreceğini söyledi ama gerek anketler gerekse iyi yapıp sessiz kalanlar bana geçen seneki kaymakamlık sürecini hatırlattı.Siz ne düşünüyorsunuz bi sürpriz de buradan gelir mi
-
Bugün 4. iş günü , hadi bugün gelsin de 4. iş günü totemini sabitleyelim
-
Biraz dirayet biraz sabır biraz sukunet.. Peşini bıraktığınız an açıklanacak. Ders çalışın kader arkadaşları..
-
Aradım biraz önce çalışmalar devam ediyor dedi bende gelir idaresi sınav sonuçlarını bu kadar geç açıklamaz idi bir sıkıntımı var dedim bir sıkıntı yok bizde çok yoğun bir süreçten geçiyoruz haftaya gelir uzmanlığı somanı var dedi yoğunluktan dolayı açıklanmıyor dedi siz çalışmalarınıza devam edin ve açıklama tarihi veremiyoruz iyi çalışmalar dedi konuşmanın tamamı bu arkadaşlar
-
@nopainnogain acıkcası bende ihtimal vermiyorum 80 altına duscenı
-
@nopainnogain Bence 80 in alti kesin 77-78 gibi bir sonuc cikacak.Ben ben suana kadar cok sinava girmesemde banka sinavlari dahil hic 80 le kapattigini gormedim.Surpriz yapip 75 ile bile kapatabilir.
-
Abi film repliği yazıcak zaman mı bi duyumunuz yoksa boşuna umutlandırmayın insanları ...
-
Arkadaşlar numara 0312 387 33 45 dahilide 1330-1336-1344-1345-1348-1349-1350-1351 şimdi sizlerde arasanız hepimiz farklı bir sahili arasak belki bunalırlarda bir şeyler yaparlar
-
@moonlight yüzüklerün efendisinde gandalfa atıf yapmış arkadaş
-
@nopainnogain dostum geçen seneki kaymakalık sınavında bir asıl cevabın yanında bir sürü alternatif cevap kabul ettiler o yüzden 400. Kişi 40 soruda 30 doğru 80 puanla kapattı ,, ayni sınav 400 kişi 40 soru 23-24 doğru ile 73,5 puanla kapattı , 2016 da da alternatif cevaplar pek az kabul edildi .. her iki sınava da girdim ve kazandım ordan biliyorum , özetle eğer 2017 kaymakalık sınavında da çok fazla alternatif cevap kabul edilmeseydi yine 25 net 75 puanla kapatırdı ... Gelelim DGUY a , bir sürpriz olacağını hiç sanmıyorum 76-77-78 bu üçünden biri ile kapatır 600 kişi büyük rakam ve genel itibariyle hepimiz aynı durumdayız
-
@victory-carleone anlaşıldı kurul guy sınavının soruları için çalışıyor. Isteseler sonuçları açıklayabilirler
-
@adnan-ötüken ben de öyle okudum birkaç kez de dile getirdim ama yanlıştır diyenler de olunca yanlış kabul ettim
-
aynen dediğiniz gibi üstadlar dün oecd de gelir uzman yardımcılığı sorularını hazırlamak için toplanmışlar, hala devam ediyor çalışmaları.
-
@umuttukenmez anlamadığım altı üstü listeyi siteye yükleyecekler sanki aortunda taş taşıyorlar arkadaş ben anlamıyorum
-
@narca dguy ne zaman açıklanacak?