2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
4050 de bekliyorum ya çok kritik
-
İngilizce işi bozdu eğer 20 ingilizce sorulursa kötü olur .
-
İngilizcesi olmayan arkadaşlar youtubeda Hakkı Şahin hocanın yds videoları var öneririm en azından bir temel oluşturur sınav adına. Hazırlanan arkadaşlara şimdiden başarılar.
-
@keynesinruhu gelir bence çalışmalara başlamalısın.
-
@yasaklı alistira alistira versenize kardesim niye 2 ilani tek gune sığdiriyosunuz degil mi
Aylardir ilansiz beklettiler verince 2 ser veriyolar -
@shady1 aynen evde bayram havası oldu şu and halay çekiyoruz
-
Arkadaşlar ingilizcem yok ama sınava gireceğim. Lütfen beddua etmeyin. Sınavdan sonra hiç bir sınava girmedim artık sınava bir şeyler kaybetmek istiyorum. Herkese başarılar
-
İngilizce kesin mi önceki sınavlarda sorulmamış diye duydum
-
@paretowilfredo üstad istatistik p12 kaç puana kadar duser bır bilginiz var mı? Brans sıralaamam 630 gelir mi? Tesekkur ederım
-
@antimülakat üstad istatistik p12 kaç puana kadar duser bır bilginiz var mı? Brans sıralaamam 630 gelir mi? Tesekkur ederım
-
@uche bence gelir. Muhakkak atanan ve/veya bu sınavından haberi olmayan istatistikçiler olacaktir. 750'ye kadar ihtimal dahilinde.
-
@antimülakat ekleme yapayım sayıştay için kpssye giren kişi sayısı da az değil. Bence 6-7bine inebilir. Zaten kpss de var çalışmaları hızlandırmak faydalı olur herhalde.
-
Maliye'den ilan gördüren Allah'a şükürler olsun, hayırlı olsun dostlar. Darısı GUY'un başına.
-
Oh be parça parça alınacak
-
Çölde açan bir çiçek adeta
-
Şimdi benim merak ettiğim , diyelim 20 İngilizce sorusu var bunun en az yarısını yapmış olma şartı var mı?
-
@moonlight sanmıyorum öyle bir şart koyacaklarını olsaydı ilanda belirtirlerdi ayrıca bu kadar lazımsa ingilizce yds şartı da koyarlardı bence genel bir başarı ortalaması hesaplanacak keşke bunları ilanda belirtseler de kafa karışıklığı olmasa bu şekilde
-
@moonlight İlanda sadece 100 üzerinden 70 barajı yazıyor. Bir de 20 ingilizce mi olacak acaba?
-
Sorular guy formatında mı olur acaba ?
-
@moonlight ilan metninde goremedim ben genel ortalama 70 demis sadece