2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bence tüm sorular eşit puanlı olacak 100 soru 100 puan. Geçme notu 70, 70 in altı için başarısız yazacaklar
-
Çok heyacanlıyımmmmmmmmm
-
- siralamaya gelme ihtimali nedir? ona gore ingilizce sikistircam araya
-
baraj yok o zaman. 50'den aşağı almamak gibi vs.ingilizce için de yok.yapabiliyorsan lehine..güzel.2 kat olması da iyi.evet.Allah'ım bu son olsun.amin.ecmain.amin. Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm..evet
-
arkadaşlar sıralamam 3600 ama bu ingilizce çok canımı sıktı. diğer alanlarla eşit mi dağılacak soru sayısı? en azından 4-5 doğru yapabilecek şekilde çalışabileceğimiz kaynak var mıdır?
-
Arkadaşlar evet belki bunu demek hakkım değil ama, sizden rica ediyorum halihazırda guy olan arkadaşlar eğer 1 senedir ders çalışmıyorsanız lütfen ilana basvurmayın
-
@beveridge-eğrisi hocam ingilizce olupta soracağı yds düzeyinde değildir en fazla bir üniversite hazırlık atlama düzeyinde soracaktır size tavsiyem önce fiil sonra sıfat ve en son isim sıralamasıyla kelime ezberi yapmanız. akın dil vb kursların küçük el kitapları onları kullanabilirsiniz.
-
Dostlar bu DGUY'lar Risk Analiz Merkez için malumunuz. RİSK ANALİZ MERKEZİ nedir? yazımız da şurda dursun;
-
@paretowilfredo hocam siralama kaça düşer sizce
-
@atanamayanfani_ Yukarda tahminimi belirttim dostum.
-
@atanamayanfani_ dikkat etmedim okurken bi daha bakayım sağolun hocam
-
İngilizcesi olmayan basvurmasin cok yanlisnolur arkadaşlar daha ingilzice kac soru gelcek bilmiyoruz ki
-
@aliveli o şekilde Yaparım büyük ihtimal. ama soru sayısı da net değil atatürk ilkereleri gibi 1-2 soru da sorabilirler. biraz şeffaf olmak lazım.
-
Tek korkum muhasebe saçma sapan bağlantılı 7-8 soru sokmasınlar yeter
-
@paretowilfredo üstad istatistik hakkındakı dusunı de alabılır mıyım brans sıralamasında kaca kadar duser. Sımdıden tesekkur ederım
-
@zenginmemur abi şaka mısınız niye basvurmayalim ? ben aylardır bu ilanı bekliyorum belki de ingilizceden 4-5 soru gelecek ? net birşey bilmeden şuraya gelip ingilizce bilmeyenler başvurmasın demeyin lütfen.
-
@beveridge-eğrisi dostum tabi ki başvuracağız. 20 soru bile olsa tutma ihtimali ya da diğer dersleri fulleme ihtimalimiz var.
-
@antimülakat mühendislik için tahmininiz var mı?
-
@beveridge-eğrisi dostum bn demedim bnimde ingilizce yok ne olur bir daha oku
-
İngilizceden çekinmeyin yds ayarında geleceğini hiç sanmıyorum. Temel gramer çalışması ve kelime tekrarları yapın. Present tense past continuous tense de yaparsınız artık