2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yorgunsavaşçı son sınav 2012 de yapıldı. 80 kişilik bir alım oldu ve daha sonra o dönemde, meslekte kayıplara karıştı. Bırak soruları DGU bulmak bile çok zor
-
Hakkımızda hayırlısı olsun. Guy dan elenenlere öncelik tanıyorlarmiş;) gibi bir bomba bırakıp kaçıyorum. Selametle
-
@davetsiz kardesim o zman yuklenelim bu sinava ancak ingilizce 20 soru gelirse
-
Dostlar; ilanı doğru mu okuyorum, 70 üstü alan herkes giriyor mu şimdi sınava?
-
Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların; grup bazında
toplam kadro sayısının 10 (on) katından fazla olması halinde, tercih ettikleri grup dikkate alınarak
KPSS puan türünden en yüksek puan almış olan adaydan başlamak üzere 10 (on) katı aday giriş
sınavına çağrılacaktır. KPSS puan türünden eşit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday
sayısının birden fazla olması halinde ise bu adayların tümü sınava çağrılacaktır. -
@antimülakat
son sınav 16.11.2013'de yapılmış hocam -
@otuzyılsavaşı ben sanki başvuru yapmıştım 2012'de. Puanda 88 küsürde kalmıştı. Bende 85 vardı, demek 1 sene sonra yeniden açılmış.
-
@antimülakat
ilk başvurduğum sınavdı :)) girmemiştim belki bu sınavla bitiririz süreci:)
http://www.gib.gov.tr/fileadmin/user_upload/Duyurular/16112013_devgeluzmyrd_gir_sinavduyuru.pdf -
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@davetsiz kardesim o zman yuklenelim bu sinava ancak ingilizce 20 soru gelirse
Gelsin korkmaya gerek yok. Kolay soracaklar. Grammer, tense'lere çalışıp girersek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben öyle yapacagim şahsen.
-
@zenginmemur Oldu bir de sizden icazet alalim. O kadar emek var ortada bi zahmet neye basvurup basvurmayacagimizi sizden ogrenmeyelim
-
@zenginmemur haydaa ben de yanlis okumusum. Kusuruma bakmayin
-
@gigi dostum çok yanlış yaptın o son kurduğun cümle nedeniyle buralar savaş alanına dönecek şimdi sakin olalım:)
-
81,7 nin şansı var mı ?
-
@antimülakat benim bahsettiğim buydu : http://gelirler.gov.tr/node/104251
-
@shanks Sıralama kaç
-
Ben de şunu sorayım sorular 4 şık mi 5 şık mı:/
-
@fernando-reges 3366
-
2013'teki 50 kişi alım 20 kat çağırmış.Son giren aday 1400-1500 bandında
-
@yigidooo amaan hocam herkes mutlu olsun cok sukur ilanimiz geldi yanlis anlasilma yuzunden özür:)
-
@fernando-reges o zaman 300 baya uçuk diyebiliriz sanırım