2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yorgunsavaşçı kitap değil de bu sitede https:// forum .memurlar. net/konu/1936031/ sınava girenler yazmış bir bakın isterseniz
-
@zenginmemur bu sitede arkadaşlar paylaşmış https:// forum. memurlar. net/konu/1936031/
-
@otuzyılsavaşı ben girdim hocam ama girmez olydım çok fena bir sınavdı kpss puanım 88 iken ve girdiğim her sınavı alırken o sınavdan 48 yada 50 almıştım zaten sınavı 70 yapan kazanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve muhasebedende 10 soru birbiriyle bağlantılıydı
-
@shanks ya banka sınavlarında ingilizce kısmını geçebiliyorum yds den de 60-70 arası puanlar alıyorum fakat ilan gelince biraz panik oldum tekrar baştan ingilizce mi çalışsam diye düşünüyorum
-
Şu durumda 78-79 aralığına gelme ihtimali çok düşük görünüyor o zaman umudumuz yine guy a kaldı
-
İngilizce için bir hal çaresi nedir ne yapabiliriz ?
-
İngilizce çok zor olcağını düşünmüyorum. Eğer ki Yds den ortalama 40-50 yapabilen biriyseniz bu sınavı yaparsınız şahsi görüşüm. Basit soracaklardır
-
İstatistikten kimler girecek sınav için yazılı diyor ancak test usulü olcakmış. Bu istatistik için tam bir dezavantaj.
-
- Sıradan 79,6 ile pusuya yattım bekliyorum
-
@dellafeu benimde 82.41 sıralamam 2925 arada yine baya fark varmış küsüratta yığılma var demekki
-
arkadaşlar hem VMY hem DGUY başvuru yapabiliyor muyuz ??
-
@sonery yaparsın hocam,engel yok
-
Sıralamanızın bir önemi yok arkadaşlar kendine güvenen sınava başvursun ve hazırlansın. Zaten sıralamanız gerideyse KPSS'e hazırlanacaksınız. Bu sınavı da aradan çıkarmış olursunuz.
-
İstatistik dguy için kaynak önerisi olan var mıdır acaba ?
-
YASİN ÇOBAN - İŞLETME İKTİSADI
konular arasında işletme iktisadı da var ve bu konuda Yasin hocanın kitabı fazlasıyla yeterlidir ki bu zamana kadar maliye uzman yrd.'da sorulan tüm işletme iktisadı sorularının cevabı bu kitapta vardı.girdim,kazandım ve elendim oradan biliyorum .bu sınav için de yeterli olur.100 sayfalık bir kitaptır.1 günde halledilir -
@elfelfelf Siz çok rahat halledersiniz bence
-
@selin61 ekstradan belgeye gerek yok,denkliği kanundan alıyoruz içiniz rahat etsin istiyorsanız dilekçe yazıp alabilirsiniz ortalama 20 günde geliyor.
-
@nez 82.47 2883 imiş tam olarak
-
@staticman hocam neden dezavantaj olsun anlamadım? Test olması yazılı sınavdan daha iyi değil mi? Ben de istatistikten başvuracağım
-
İngilizcem fena değil ama ne tavsiye edersiniz geliştirmek için