2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Daha once önce bu sınava hic girmemiştim. Şimdi kpss a çalışır derslere çalışıp bu sınava hazırlanmayı planlıyorum. Sizce nasıl olur ? Yeterli olur mu ?
-
Şimdi 20 İngilizce sorusu olacağı kesin mi
-
Arkadaşlar p48 puanım 80.2 sıralamam 4605 sevineyim mi gelir mi sizce
-
@istatistikçik çok teşekkür ederim başvuruda sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm
-
@jellinek gelir bence 5000 e kadar sekecegini dusunuyorum
-
Arkadaşım kimse soru dağılımını bilmiyor tahmin yürütüyor kimisi 20 kimisi 5 6 tane diyor ama etkisi çok olacağını düşünmüyorum çünkü kuruma girdikten sonra belli bi yılda 70 yds istiyor ayrıca 2012 alımda 25 er sorulmuş her bir alandan 100 soru İngilizce sormamışlardı çünkü p49 puan türünden alıyordu ve içerisinde İngilizce yüzdesi %10 du bu yüzden Sınavda İngilizce ne kadar olsa da ağırlığı çok olmayacaktır her soru 1 puan değil nihayetinde @haydarr
-
İngilizce konusunda SGK müfettişliği sınavında ki İngilizce sorularına bakın onun ayarında olur. Ne dip ne zirve orta. Test ve 20 soruydu ing yanlış hatırlamıyorsam
-
@selin61 olmaz diye düşünüyorum ben de iibfden başvuru yapacağım istatistik mezunuyum
-
@tyr61 dostum sgk sorularını nerden bulabiliriz yol gösterici olur dediğin gibi
-
@shanks inşallah hocam ama maalesef ki heyecan problemim var ve daha şimdiden heyecanlanmaya başladım
-
100 soru olduğundan herkes emin mi, işin içine İngilizce de giriyorsa yine 100 soru olacak mi
-
@staticman ben istatistikten gireceğim.
-
@shanks hocam yds gibi hazırlanabilirsiniz aslında soru çözüp, kelime ezberleyip, çeviri yaparak
-
@istatistikçik pardon ben istatistik mezunları ayrı kadro açıldığında ibf den başvuramıyor diye duymuştum o yanlış mı o zaman ?
-
@elfelfelf 1. Grup için; en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme,
iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından
kabul edilen dört yıllık fakültelerden birini bitirmiş olmak. Grup 1 de denklik kabulünden bahsediyor başvuru için bir engel yok diye düşünüyorum.Tecrübesi olan varsa aydınlatabilir -
@elfelfelf Sağ olasın kaç soru soracaklar falan belli olsaydı keşke.
-
@elfelfelf
heyecan mı panik bozukluk mu?
ne yapılabilir hocam? akupunktur işe yarar mı ? ya da hacamat?
nefes egzersizleri? bitki çayları? yürüyüş,spor vs?dua?
neyse..başarılar -
Aynen orası da muallakta 100 soru mu olacak onu da bilmiyoruz eski alımda her alandan 25 er den 100 soru sorulmuş şimdi İngilizce de geldi @falanfilan
-
@istatistikçik istatistiğin denkliği varsa başvurulabilir.
-
Bence sınavda 5 bölüm 20 soru olarak gelecek ilk 4 bölüm alan son bölümde ingilizce ve atatürk ilke ve inkılaplar olacak. Şahsen bana sınavı hazırla deseler o şekilde yapardım 10 ingilizce 10 inkılap tarihinden sorardım.