2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks Ooo senin gelmiş bile zaten
-
Baba niye her yerde Devlet Bahçeli var yaa :)) Devlet gelir uzman yardımcısı bu mu yani ?
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
81,7 nin şansı var mı ?
Çalışmaya başla bence Hocam
-
5binlere sarkma ihtimali var mı dostlar ?
-
@kaimoğlan devlet bahçeli uzman yardımcılığı
-
@shanks dostum tek puan turu olduğu için puanlar düşecektir, fikir oluşturması açısından şunu söyleyeyim gsb nin sınavlarına ilk 300 için 1300 lere kadar sıra geldi bu da sayistay için bu sene fazla kişinin kpss ye girdiğini gösteriyor. Ilk 3000 için 5000 lere sıralamanin inmesi kuvvetle muhtemel 85 puan altı olanlardan çok yüksek bir katılım olacaktır bu sene sınavlara giremediler fazla bu yüzden asıl yoğunluk 85 altı puanlara bakılarak yorum yapılabilir. Ortalama 81 gibi kapatacgı kanaatindeyim.
-
@friedman98 Bence var nereden baksan 3000 kişinin ataması yapıldı.Herşey onların başvuru sayısına bağlı hocam.Bende 4200 sıralama ile yerimi aldım
-
@fernando-reges hocam işte sorun da orda merkez uzmanlık bu işi olanda başvuruyor umarım düşer
-
@yigidooo Sağol inş öyle olur sorulardan da korkmuyor değilim zormuş son sınavda ki
-
@yigidooo benim P 48 82.4 küsür sıralama 2700 falan; 3000 kişi gireceği için matematiksel olarak illa ki gelecek, 81 civarında kapatır gibi duruyor haklısın. Daha da düşebilir
-
@paretowilfredo yds gibi zor olur mu sizce ?
-
@elfelfelf O düzeyde olmaz dostum.
-
@elfelfelf O kadar zor değil diye duymuştum kendi açtığı sınavda oluyormuş yds den daha iyi diyorlardı zaten öyle olsa ondan iyi yapan çok zor bulunur
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo hocam bırde bana cevap versenız p12 hakkındakı ongorunuz ne
-
@friedman98 1 hafta sonra VMY sınavı var hocam durumu rahat olanlar o sınavı buna tercih edecektir.1 hafta içinde 2 kere Ankara'ya gitmek bir külfet hele ki Sayıştay'da olanlardan sonra
-
@paretowilfredo hocam guy gibi 4 şık mi dguy sınavı
-
@uche bana sormadınız ama kendimce bi hesap yaptım söylemek isterim.Şimdi yaklaşık 100 kişinin SGK denetmen yardımcılığında önünüzden çekildiğini düşünürsek ve ingilizce bilmeyenlerin bir kısmı başvurmasa 50-70 lik bir kısım.Gelme olasılığı yüksek gibi duruyor ama gelmeme ihtimali de var tabiki
-
İstatistikte bölüm denkliği için belge isteniyor mu iibf mezunuyum
-
@veliat34 son sınav guya göre baya zormuş