2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@jellinek Estağfurullah dostum. Allah tüm Analarımızdan razı olsun, var mı onlardan kıymetlisi. Var olasın.
-
@vronsky Malesef dostum çünkü kaç mühendis başka yere yerleşti ve buraya başvurmaz bilmediğim için fikir yürütemiyorum. Ancak ÖSYM ais'ten bölüm bazlı p3 sıralaması yapılarak bir fikir yürütülebilir. 500 sıralama sarkacak şekilde de gelebilir diye düşünülebilit tahminen.
-
@uche merhaba KPSS istatistik notlarınız var mı acaba?
-
İngilizcede tecrübeli arkadaşlar,şuan B1 seviyesine gelmiş durumdayım.A'lar bitti.Bu sınavın İngilizcesi için şu 2 aylık süreçte neler yapılabilir? Youtube'da ki yds taktik videoları ne derece faydalı olur? Kelime mi çalışmak lazım?
-
@elfelfelf Eliniz de KPSS istatistik notları var mı?
-
Guy elden Gidiyeeeaaahhh:)
-
@staticman Acaba elinizde KPSS istatistik notları var mı?
-
Acaba istatistik kaca duser?
70 e dusebilir mi. 70deki birinin siralamasi 6bin kusur. Sgk da 73e dusmus sanirm. Bundan da dusus beklemek cok mu ütopik? Yoksa olabilitesi olur mu -
Arkadaşlar dguy 2 yıl içinde YDS şartı 70 alma diye bir şart var mı?
-
@otuzyılsavaşı korktum şimdi kendi kendimi sakinleştirmeye çalışsam daha iyi olacak gibi
-
@veliat34 var hocam ama yeterlilikten sonra yıl içinde
-
@istatistikçi kitap var bende hocam.Yargı istatistik konu anlatımlı ve makro akademi kpss istatistik kitabından çalışıyorum.
-
@1umut sgk da 72 ye düşmüştü.Sıralamanız kaç ?
-
@pawnex peki hocam kaç sene içinde yeterlilik alınıyor ?
-
@veliat34 https://www.tercihiniyap.net/haber/devlet-gelir-uzman-yardimciligi-dguy-nedir-nasil-olunur burda güzel anlatmış hocam
-
https:/ /www. savaskitap .com/Kompetans-Klasik-Kurum-ve-Yeterlilik-Sinavlarina-Hazirlik-Akfon-Yayinlari-2018_31954.html#0
dguy çıkmış sorular diyince bu kitap çıktı ? bu kitap hakkında bilgisi olan var mı ? yada kullanan ?? -
@elfelfelf kendim icin degil hocam bi arkadasim icin sordum. 70 puani, 6binlerde siralamasi.
Sgk da istenen puan turunde iktisatta varmis, acaba cogu kisi iktisata girmedigi icin o puani hesaplanmadigindan mi basvuramadi da 72 ye dustu acaba? Bunda direk istatistik puan turu istenmis galiba. Kaca duser sizce? -
@1umut ya 72 ye kadar neden düştü bilemiyorum çünkü önceki alımda 75 di.Ama doğru düşünceniz benim bir çok arkadaşım iktisat işaretlemediği için p13 leri hesaplanmamıştı.Şimdi istatistik de çok alım olmadı bir teksgk 100 kişi aldı.6 binlere düşeceğini sanmıyorum benim sıralamam 500 lerde bana bile gelmeyebilir.Ama burası Türkiye ne olacağı da belli olmaz arkadaşınızın takipte kalmasını tavsiye edebilirim.
-
@elfelfelf aynen hocam, bakalim hic belli olmaz ne olacagi dediginiz gibi. Basvursun bakalim:) cok tesekkurler, basarilar
-
@elfelfelf
:)korkmayın hocam heyecan,panik yaratacak anlardan önce alınıyor,tek seferlik sürekli kullanımı yok..yarım ya da çeyrek kullanımı test edebilir,etkilerini gözlemleyebilirsiniz.doktorunuza danışarak tabii ki yine de en güzeli kendi kendine sakinleşebilmek