2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@otuzyılsavaşı
kesin gibi konuşmayalım yine de -
@uche yüksek ihtimal girersiniz sınava 800lere kadar gelebilir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar istatistik alanından giricem sınava , kaynak önerisi olan var mı acaba direk dguy kitabı falan derlenmiş ,
-
Tecrübeli arkadaşlar sizce sıralama kaça kadar düşer?
-
Yukarıda da belirttim yine tekrar edeyim önümüzde zaten KPSS sınavı var. Sıralaması 3000'in üzerinde olanlar yüksek ihtimalle KPSS sınavına girecek. Şimdi ben şunu anlamıyorum KPSS sınavına girenler zaten otomatik olarak bu sınava da hazır olacaktır. Yani sınava girmeye hak kazansa da kazanmasa da sınava hazır olacaktır. Acaba bana da sıra gelir mi diye düşünmektense KPSS'e çalışılırsa her iki sınava da hazırlanmış olacaksınız. Sıralaması 3000 üzerinde olan varsa ve KPSS sınavına girmeyi düşünmüyorsanız eğer fikrinizi değiştirip sınava girerseniz sizin için daha iyi olur.
-
@sessessc kesin gelir çalışmaya başlayın
-
@hahamas valla hocam ne düzeyde soruları olacak ve kaç soru olacak bunu bilmediğimizden kesin şu kitaptan çalışın diyemiyorum
-
@istatistikçik yanlış biliyormuşum demek ki sevindim bizim adımıza
-
@neslisahunal valla ben baktım da bulamadım..Bulursanız bizi de haberdar edin lütfen
-
@genclerbirlikli 3497 sıralamaya gelir mi sence kardeşim tahminler tutar senin genel anlamda
-
Arkadaşlar işletme iktisadı pdf olan varsa paylaşabilir mi ltf?
-
Uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar notu olan varsa eğer çok sevinirim:)
-
YASİN ÇOBAN - İŞLETME İKTİSADI
konular arasında işletme iktisadı da var ve bu konuda Yasin hocanın kitabı fazlasıyla yeterlidir ki bu zamana kadar maliye uzman yrd.'da sorulan tüm işletme iktisadı sorularının cevabı bu kitapta vardı.girdim,kazandım ve elendim oradan biliyorum .bu sınav için de yeterli olur.100 sayfalık bir kitaptır.1 günde halledilir -
@otuzyılsavaşı
önceki sayfalardaki iletim.. -
Bu sinavda hukuk sorularinda degisiklikler mi kabul edilir)))
-
Bu sinavda hukuk sorularinda degisiklikler mi kabul edilir)))
-
@bonus gelmez olur mu ya kesin
-
@genclerbirlikli bana sanki çok oynamaz gibi geldi de bakalım hazırlıklara başlayalım yine de
-
@otuzyılsavaşı hocam bu işletme iktisadından çok soru geliyor mu, bir bilginiz var mı? Ya da kaç soru gelir sizce.
-
@bonus bi de 3500 lerdesin oynamaz olur mu