2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
istatistikçiler için whatsaap grubu kuruyorum.Katılmak isteyenler numarasını mail atabilir.
elf.ist1234@gmail.com -
up
memurlar. net geldi aklıma ya da malumlar. net mi diyeyim -
@elfelfelf evet güzel olur, diğer arkadaşlar ne düşünüyor?
-
Dostlar hesabı yaptık. 4.500 ten gerisi gelme ihtimaliyle kesin çalışsın. 4.500-6.000 arası da nasip diye çalışsın. Önümüzde 1,5 ay sonra kpss var. Gelmezse de kaybedecek bir şey yok. Mecbur çalışmalara başlamak gerek.
-
@antimülakat yani 3400 ler kesin mi oluyor hesaba göre
-
@bonus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@antimülakat yani 3400 ler kesin mi oluyor hesaba göre
Bu yorumu yapamiyosan bu sinava girme derim.
-
@nişancı tartışmaya gerek yok kardeşim hesabını yapıyoruz tabi. Ama çok oymayacağı düşüncesi sarıyor
-
@bonus çalışmalara başlasan iyi edersin, yaklaşık 2 günlük kaybın var bu düşünce yüzünden
-
@antimülakat ben hazırım derslerimi tamamladım tekrarlara başladım
-
@bonus bol test, bol soru tipi, bol temiz hava ve bol sabır. Sanırım sende bunların hepsine ayıracak vakit var. O halde tam gaz devam kardeşim.
-
@antimülakat hocam iktisat için sorularla iktisat hipotez onerildi bende Erdal ünsal ve yuksel bilgili makro mikro var hangisini onerirsnz aynı zmn da kpss ye de gircem
-
@antimülakat bütün sene çalıştım temmuzdan beri bir haftalık ara vermiştim pazartesiden yağdırarak devam edicem. Vicdan yaptırtmayın lütfen kendimi kötü hissediyorum herkes çalışıyor ben çalışmıyorum gibisinden
-
Herhangi bir kurumun bile olsa çıkmış soru kitabı tavsiye edilir mi hangi yayın hangi basım? Lütfen üzerime sakinleştirici atın. Bu sınav beni çok heyecanlandırdı. Olmayacak ama olsun ilk kurum sınavım olacak. En güzel en en hoş bir sınav.... Lütfen iyi bir kaynak önerin bildiğiniz varsa dguy için olmasa bile çıkmış soruları kapsayan..
-
@antimülakat amin kardeşim saolasın
-
@ltfye hocam soru v-bankası olarak samet tufan iyidir diyebilirim. MİKRO için bence direk Erdal Ünsal, makro da Erdal Ünsal ı ağır bulanlar var. Ben yine de iyidir derim. Uluslararası için net bir kaynak tavsiyem yok ama Türkiye Ekonomisi Yakup Kepenek
-
@hazals bir kaç gün sonra bitirelim tatil durumunu. Daha önümüzde bayram var, bayram temizliği var. Bunları da hesaba katalım.
-
@antimülakat yarın son bayram falan yok sabah el öpülür ardından derse başlanır bu sene olacak bu iş
-
@istatistikçi şu ana kadar pek katılım olmadı akşama kadar bekleyeceğim kurmak için.Birbirimize soru sorabileceğimiz bi grup olsun istedim aslında
-
@gökyeleli 300 kişi alınacak mülakata 10 katı çağırılacak benim tahminlerime göre 5000'ler tam sınırlar olur sen umudunu kaybetme vur gelme ihitmali bana göre daha fazla.
-
Selam arkadaslar cikmis sorulari varmi dguyun bulamadim ben normal kpssye devam gibi calissak yeterli olurmu ki .